Αθλητισμός

Bucks: Κατέβασαν το βίντεο του Αντετοκούνμπο με σύνθημα του Ολυμπιακού

Bucks: Κατέβασαν το βίντεο του Αντετοκούνμπο με σύνθημα του Ολυμπιακού
Bucks: Κατέβασαν από το twitter το βίντεο που τραγουδούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «είσαι στο μυαλό»!

Το απόγευμα της Τρίτης οι Milwaukee Bucks ανέβασαν αρκετά στιγμιότυπα από το Game 6 των τελικών του NBA και τους εορτασμούς της κατάκτησης του Πρωταθλήματος και στο επίκεντρο ήταν φυσικά ο MVP, Γιάννης Αντετοκούνμπο που τραγουδούσε το γνωστό σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού, «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό». Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε retweet το βίντεο αυτό!

Λίγη ώρα αργότερα όμως, «τα ελάφια» αποφάσισαν να αφαιρέσουν το συγκεκριμένο βίντεο από τον λογαριασμό τους, παρ’ ότι το βίντεο δεν εμπεριείχε κάτι κακό, ίσα ίσα γνωστοποιούσε παγκοσμίως, αυτό που όλοι γνωρίζουν στην Ελλάδα, ότι ο καλύτερος μπασκεμπολίστας του κόσμου αυτή τη στιγμή, είναι από παιδί υποστηρικτής του λαοφιλέστερου, αθλητικού συλλόγου της Ελλάδας.

Τι κι αν στο διαδίκτυο υπάρχουν ακόμα βίντεο από αθλητές, προπονητές και παράγοντες στη χώρα μας που βρίζουν χυδαία τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, φάνηκε πως κάποιοι από την Ελλάδα ενοχλήθηκαν που ο MVP των NBA Finals έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του στον σύλλογο του Πειραιά.

Για αυτό τον λόγο, όπως πιθανολογείται, αναγκάστηκε η πρωταθλήτρια ομάδα του NBA να κατεβάσει το επίμαχο βίντεο!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments