Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα πλέι οφ του Champions League
Ολυμπιακός: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και ανάμεσά στις ομάδες θα είναι και οι Πρωταθλητής Ελλάδος εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο της Λουντογκόρετς.

Ο Ολυμπιακός μετά το 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικράτησε με το ίδιο σκορ επί της Νέφτσι και στο Μπακού και προκρίθηκε με δύο νίκες στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρική Λουντογκόρετς, που με τη σειρά της απέκλεισε τη Μούρα. 

Το πρώτο ματς που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι την προσεχή Τρίτη, 3 Αυγούστου στις 22:00, και θα είναι στο Καραϊσκάκη. Η ρεβάνς θα γίνει στη Βουλγαρία μία εβδομάδα μετά και συγκεκριμένα την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 21:00.

Στου Ρέντη είναι προσηλωμένοι στα ματς με τους Βούλγαρους, αλλά όταν με 11 απουσίες ανταποκρίνεσαι πλήρως στα ματς με τη Νέφτσι, είναι λογικό να έχεις στην άκρη του μυαλού σου τα play offs, παρότι η Λουντογκόρετς είναι ομάδα ανώτερου επίπεδου.

Αν, λοιπόν, οι Πρωταθλητές Ελλάδος περάσουν το εμπόδιο του συλλόγου της πόλης Ραζγκράντ, τότε Ραζγκράντ θα βρίσκονται στην κλήρωση της Δευτέρας 2 Αυγούστου και μάλιστα στους ισχυρούς. Η κληρωτίδα μπορεί να τον φέρει κόντρα στην Μπρόντμπι, τη Σέριφ Τιρασπόλ των Γιώργου Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβού ή τον Ερυθρό Αστέρα του Αλεκσάνταρ Κάταϊ, τη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ ή τη Μάλμε του Αντόνιο Τσόλακ, την Κλουζ ή τη Γιουνγκ Μπόις.

Αναλυτικά:

Κλουζ (Ρουμανία) – Γιούνγκ Μπόις (Ελβετία)

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) – Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία)

Μάλμε (Σουηδία) – Ρέιντζερς (Σκωτία)

Μπρόντμπι (Δανία)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments