Lifestyle

Scarlett Johansson: Έκανε μήνυση στην Disney

Scarlett Johansson: Έκανε μήνυση στην Disney
Scarlett Johansson: H γνωστή ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά της Disney σχετικά με την προβολή της ταινίας Black Widow.

H Scarlett Johansson κατέθεσε μήνυση κατά της Disney σχετικά με την προβολή της ταινίας Black Widow. Η γνωστή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η ταυτόχρονη προβολή της τελευταίας ταινίας της, Black Widow, στους κινηματογράφους και η κυκλοφορία της μέσω streaming παραβιάζει τους όρους του συμβολαίου της.

Πιο συγκεκριμένα, στην αγωγή που κατέθεσε χθες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες εναντίον της Disney, η διάσημη 36χρονη σταρ του Χόλιγουντ, που ετοιμάζεται να φέρει σύντομα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, σημειώνει ότι η Marvel Entertainment της Disney με την κυκλοφορία της «Μαύρης Χήρας» και στο Disney+, ταυτόχρονα με την κινηματογραφική πρεμιέρα, παραβίασε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και το οποίο εγγυόταν αποκλειστική προβολή στις σκοτεινές αίθουσες, ενώ αναφέρει ότι η αμοιβή της βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στο πώς θα τα πήγαινε το φιλμ στο box-office.

“Η Disney σκόπιμα προχώρησε σε παραβίαση της συμφωνίας με τη Marvel”

Μάλιστα, πηγές κοντά στη διάσημη ηθοποιό υπολογίζουν ότι η ίδια έχασε περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα. «Η Disney σκόπιμα προχώρησε σε παραβίαση της συμφωνίας με τη Marvel, αναίτια, και εμποδίζοντας την κυρία Γιόχανσον να απολαύσει τα πλήρη οφέλη του deal της με τη Marvel», σημειώνεται στην αγωγή.

Η «Black Widow» ξεκίνησε δυναμικά, με έσοδα 80 εκατομμυρίων δολαρίων από τις εισπράξεις στις ΗΠΑ, αλλά την επόμενη εβδομάδα κατέγραψε τη δεύτερη σημαντικότερη πτώση (67%) σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel Cinematic Universe, κάτι που η αμερικανική Εθνική Ένωση Ιδιοκτητών Κινηματογράφων απέδωσε στην ταυτόχρονη προβολή της ταινίας στο Disney+.

Από την πλευρά της, η Disney απάντησε στη Σκάρλετ Γιόχανσον με μια αιχμηρή ανακοίνωση: «H αγωγή αυτή δεν έχει καμία αξία. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θλιβερή μήνυση, καθώς αγνοούνται άκαρδα οι φρικτές, παρατεταμένες παγκόσμιες επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19».

«Είχα μια υπέροχη δεκαετία δουλεύοντας με την οικογένεια της Marvel»

«Νομίζω πως είναι γλυκόπικρο. Είχα μια υπέροχη δεκαετία δουλεύοντας με την οικογένεια της Marvel. Θα μου λείψει που δεν θα του βλέπω κάθε 18 μήνες ή δυο χρόνια, σαν αυτές τις στιγμές που ανυπομονούσα πάντα να έρθουν. Αλλά αισθάνομαι αρκετά υπερήφανη για αυτή την ταινία και νομίζω πως είναι υπέροχο που αποχωρώ δυναμικά.

Αυτή η ταινία είναι τόσο διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, οπότε ναι… όπως είπα, είναι γλυκόπικρο», εξήγησε η Τζοχάνσον μιλώντας στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America». Η Σκάρλετ Γιόχανσον πριν λίγες μέρες δημοσιοποίησε και το πόσο δυσαρεστημένη αισθάνεται με την υπερ-σεξουαλικοποίηση της Black Widow στο φιλμ «Iron Man 2».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments