Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Ε/2020

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Ε/2020
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2020 για την πλήρωση 9 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Εκδόθηκαν οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 9 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο ‘’Νομικών’’ στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

ΑΣΕΠ

ΑΣΕΠ

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο πίνακας κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: 35 μόνιμοι σε τρεις φορείς με την προκήρυξη 5Ε/2021

Τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μέσω ΑΣΕΠ μόνιμη θέση στο Δημόσιο έχουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω της προκήρυξης 5Ε/2021. Θα ενισχυθούν τέσσερις φορείς με ειδικό επιστημονικό προσωπικό.

Ποιοι φορείς θα ενισχυθούν

  • Πέντε (5) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ε.ΚΕ.Β.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ» – Ν.Π.Ι.Δ.,
  • Είκοσι τέσσερις (24) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) – Ν.Π.Δ.Δ.,
  • Έξι (6) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) – Ν.Π.Ι.Δ., όπως αναλυτικά αναφέρονται αυτές στον παρακάτω ΠΙΝΑΚΑ ΘΕΣΕΩΝ/ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ / ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΝ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments