Αθλητισμός

ΠΑΕ Καβάλας: Νέος ιδιοκτήτης ο Ιρανοκαναδός Άλεξ Χατιντάτζι

ΠΑΕ Καβάλας: Νέος ιδιοκτήτης ο Ιρανοκαναδός Άλεξ Χατιντάτζι
ΠΑΕ Καβάλας: Οι μέτοχοι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με τον Ιρανοκαναδό Άλεξ Χατιντάτζι με αποτέλεσμα να είναι ο νέος ιδιοκτήτης.

Ο Αλεξάντερ Χαντιτάτζι είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα. Ο ΙρανοΚαναδός είχε μία συνάντηση με τους μετόχους της Καβάλας την Παρασκευή (06/08) και οι δύο πλευρές υπέγραψαν προσύμφωνο συνεργασίας για να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Ιρανοκαναδού.

Το επόμενο στάδιο είναι να φανεί αν οι «Αργοναύτες» μπορέσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα για τη συμμετοχή στη Super League 2.

Ποιος είναι όμως ο Χατιντάτζι;

Γεννήθηκε το 1977 στο Ιράν και η οικογένεια του μετανάστευσε στο Τορόντο του Καναδά μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Από το 2001 ασχολείται στον τομέα των στεγαστικών δανείων, έχοντας δημιουργήσει μεσιτική εταιρεία που αφορά στην αγορά στεγαστικών δανείων στον Καναδά.

“Κάποια στιγμή στη ζωή μου πουλούσα χοτ ντογκ έξω απο τα αθλητικά γήπεδα για να πληρώσω το σχολείο μου”

«Συναρπαστική μέρα! Κάποια στιγμή στη ζωή μου πουλούσα χοτ ντογκ έξω απο τα αθλητικά γήπεδα για να πληρώσω το σχολείο μου. Σήμερα είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να υποστηρίξω την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου από την αγαπημένη μου Καβάλα! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος της μεγάλης πόλης της Καβάλας! Ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε μαζί» έγραψε στο instagram του.

Τι είπαν οι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments