Θέσεις Εργασίας

Δήμος Αθηναίων: 520 προσλήψεις – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

Δήμος Αθηναίων: 520 προσλήψεις – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
Δήμος Αθηναίων: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για την πρόσληψη 520 ατόμων στο δήμο Αθηναίων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για την πρόσληψη 520 ατόμων στο δήμο Αθηναίων. Θα προσληφθούν ΥΕ Καθαριστών/στριών Σχολικών Μονάδων πλήρους απασχόλησης για διδακτικό έτος 2021-2022 .

Μέχρι πότε γίνονται δεκτές οι αιτήσεις

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν από το Σάββατο 07 Αυγούστου 2021 ώρα 00:01 έως και Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 ώρα 23:59 . MONO ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ E-MAIL: [email protected]

Ημερομηνία Υποβολής Συμπληρωμένων Αιτήσεων μαζί με ευκρινές φωτοαντίγραφο

Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, όπως σχετική προσωρινή βεβαίωση αστυνομικής αρχής ή τις κρίσιμες σελίδες του διαβατηρίου (δηλ. αυτές στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή τις δύο όψεις της άδειας οδήγησης ή τις κρίσιμες σελίδες του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκομισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης.

Πρόσληψη

Το προσωπικό προσλαµβάνεται µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου αµέσως µετά την κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων µε απόφαση του αρµόδιου προς διορισµό οργάνου. Κατά την πρόσληψή τους οι επιτυχόντες οφείλουν τα προσκοµίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούµενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εµπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου [email protected] εντός αποκλειστικής προθεσµίας 10 ηµερών µετά την πρόσληψή τους.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments