Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΑΕΚ: Μέτρησαν τις δυνάμεις τους σε φιλικά

Παναθηναϊκός ΑΕΚ: Μέτρησαν τις δυνάμεις τους σε φιλικά
Παναθηναϊκός ΑΕΚ: Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Παναθηναϊκό, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ με φιλικές αναμετρήσεις μέτρησαν τις δυνάμεις τους κόντρα στη Μίλαν και στη Λαμία αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός ΑΕΚ: Η πορεία του αγώνα των «πρασίνων»

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο φιλικό της Τεργέστης, ο Ζιρού βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και άνοιξε το σκορ. Σπουδαίο το τελείωμα του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά. Ο Παναθηναϊκός, μετά το 1-0, κράτησε μπάλα και εμφανίστηκε βελτιωμένος, χωρίς ωστόσο να φανεί απειλητικός. Αντίθετα, ο Ζιρού βρήκε τον τρόπο να στείλει εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα της ελληνικής ομάδας, εν προκειμένω με κεφαλιά στο 43′. Παναθηναϊκός ΑΕΚ

Ο Γιοβάνοβιτς έριξε τους Ιωαννίδη Ενγκμπακοτό και Αγιούμπ στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου, αντί των Μακέντα, Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνη αντίστοιχα. Ο Ζιρού άγγιξε το τρίτο προσωπικό γκολ στο 59ο λεπτό, όταν το πλασέ του κατέληξε στο δοκάρι (πρώτα αλλοίωσε την πορεία της μπάλας ο Διούδης). Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές από τις δύο ομάδες, με τον Γιοβάνοβιτς να ρίχνει στη μάχη τους Αϊτόρ, Καρλίτος, Σάντσες. Στο 78ο λεπτό ήρθε το γκολ του Παναθηναϊκού με τον Ιωαννίδη, έπειτα από δώρο του Ταταρουσάνου.

  • ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ, Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Τονάλι, Λεάο, Ζιρού Ρέμπιτς.
  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Σιδεράς, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης.

Παναθηναϊκός ΑΕΚ: Νίκη χωρίς υψηλή απόδοση για την ΑΕΚ

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία με 1-0 σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε την ευκαιρία να παρατάξει για πρώτη φορά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης» σε άμυνα και μεσαία γραμμή, μένοντας ικανοποιημένος κυρίως για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Παναθηναϊκός ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ με το σουτ του Γκαρσία στο 2’, το οποίο μπλόκαρε ο Σαράνοφ. Στο 50’ ο γκολκίπερ της Λαμίας αντέδρασε υποδειγματικά σε εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς, ενώ στο 53’ η ΑΕΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της όταν από γύρισμα του Γκαρσία ο Αλμπάνης από πολύ πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Τη λύση για την ΑΕΚ έδωσε στο 68’ ο Σάκχοφ (τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) μετά από ωραία ασίστ του Ανσαριφάρντ.

  • ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (77’ Μιτάι), Τζαβέλλας (84 Λάτσι), Βράνιες (84’ Μίτογλου), Μισελέν (77’ Σβάρνας), Λε Ταλέκ (64’ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (87’ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς (87’ Ραντόνια), Αλμπάνης, Γκαρσία (77’ Σαμπανάτζοβιτς), Ανσαριφάρντ.
  • ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Βύντρα, Ορτέγκα, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντζογλου, Τσαλδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης. Αγωνίστηκαν και οι Ελευθεριάδης, Μανούσος, Τιρόνε, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τσούκαλος, Τρούμπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments