Αθλητισμός

Άρης: Εξετάσεις για Φαμπιάνο

Άρης: Εξετάσεις για Φαμπιάνο
Άρης: Ο Φαμπιάνο θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Σε εξετάσεις θα υποβληθεί τη Δευτέρα ο Φαμπιάνο, προκειμένου να διαπιστώσει το ιατρικό επιτελείο του Άρη το μέγεθος του προβλήματος.

Στο Άρη  δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Φαμπιάνο (ένιωσε ενοχλήσεις στον γλουτό) αλλά για παν ενδεχόμενο αύριο (16/8) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν το χτύπημα που δέχθηκε του προκάλεσε πρόβλημα τραυματισμού. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Μπρούνο Γκάμα ο οποίος στη φάση του πρώτου πέναλτι, στο φιλικό παιχνίδι με τον Βόλο, δέχθηκε ένα χτύπημα στο δεξί πόδι. Γι’ αυτόν τον λόγο αντικαταστάθηκε μετά την εύστοχη εκτέλεση. Και στην περίπτωση του Πορτογάλου, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. ΦΑΜΠΙΑΝΟ

Άρης: Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην ολοκλήρωση της πιο ακριβής μεταγραφής ποδοσφαιριστή στην ιστορία τους!

Ο Άρης ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, η οποία μάλιστα θα είναι και η ακριβότερη στην ιστορία των «Κίτρινων». svg%3E

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Θόδωρος Καρυπίδης είναι από προχθές (09/08) στο Λονδίνο και το deal με τη Φούλαμ είναι πια σχεδόν τελειωμένο! Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και με τον παίκτη, για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Άρης: Το προηγούμενο «χτύπημα» Καρυπίδη

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ήταν ο Γκανέζος Lumor ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κιτρινόμαυρους για δύο έτη στο τέλος Ιουλίου.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Λούμορ από τον Άρη

«Ο Lumor σε ηλικία 18 χρονών, άφησε την πατρίδα του για να δοκιμάσει την τύχη του στην Πορτογαλία. Σε Πόρτο Β’ και Πορτιμονένσε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κάνοντας γνωστό το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments