Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπρέι

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μπρέι
Παναθηναϊκός: Με μία λιτή ανακοίνωση, το Τριφύλλι ενημέρωσε για την λύση της συνεργασίας του με τον Τι Τζέι Μπρέι.

Ο Παναθηναϊκός το πρωί της Κυριακής ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Τι Τζέι Μπρέι . Με ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» ενημέρωσαν για το τέλος στη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές και μάλιστα τονίστηκε ότι ο αθλητής δεν επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους.

Ο Μπρεί αποτελεί πλέον παρελθόν μετά από 12 συμμετοχές στην Basket League, στις οποίες μέτρησε 10,8 πόντους, 3 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ μέσο όρο με 53,3% στα τρίποντα, 63,2% στα δίποντα και 66,7% στις βολές.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Μπρέι. Ο αθλητής ενημέρωσε πως δεν δύναται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους».

ΜΠΡΕΙ

Λίγα λόγια για τον Τι Τζέι Μπρέι

Ο Παναθηναϊκός ήρθε  σε συμφωνία 7/2  με τον Τι Τζέι Μπρέι που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σαραγόσα από την οποία έμεινε επίσημα ελεύθερος. Πλέον το μόνο που απομένει έτσι ώστε να φορέσει τη φανέλα με τα έξι αστέρια είναι να μείνει ελεύθερος και από τη Μπάγερν στην οποία ανήκει.

Ο Τι Τζέι Μπρέι ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο του Πρίστον και βρισκόταν εκεί επί μία τετραετία (2010-2014), ενώ τα πρώτα του βήματα στην επαγγελματική του το 2014 όταν μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Τραπάνι. Την επόμενη σεζόν άλλαξε ομάδα αλλά όχι χώρα και πήγε στην Κασάλε, ενώ το 2016 μεταπήδησε στο Βέλγιο για τους Phoenix Brussels.

Μάλιστα η Ελλάδα δεν του είναι τελείως άγνωστη, μιας και τη σεζόν 2017-2018 πήρε μεταγραφή στον Κολοσσό Ρόδου και έπαιξε στα ελληνικά παρκέ για μία χρονιά. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε στη Γερμανία φορώντας τα χρώματα της Ράστα Βέχτα, πριν γίνει παίκτης της Μπάγερν στην οποία ανήκει μέχρι και σήμερα.

Φέτος αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη  Σαραγόσα από τους “Βαυαρούς”, έχοντας σε 11 αγώνες 7.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά 24’11” συμμετοχής, ενώ έπαιξε για 6’33” στην νίκη επί της Ομπραντόιρο (83-70) που ήταν και το τελευταίο του ματς με την ισπανική ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments