Αθλητισμός

Λοκατέλι: Έκλεισε στην Γιουβέντους ως το 2026

Λοκατέλι: Έκλεισε στην Γιουβέντους ως το 2026
Λοκατέλι: Παίκτης των Μπιανκονέρι θεωρείται πλέον ο Ιταλός αφού η ομάδα ανακοίνωσε την επιτυχή ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Και επίσημα παίκτης της Γιουβέντους είναι ο Μανουέλ Λοκατέλι, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Μπιανκονέρι. Η είδηση αυτή έρχεται μόλις μία μέρα μετά την οριστικοποίηση του μεγάλου deal μεταξύ της Γιουβέντους και του Σασουόλο στα 35 εκατ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής Ιταλός χαφ είναι πλέον παίκτης της Γιουβέντους, έχοντας αρνηθεί προτάσεις από Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σαχτάρ για να υπογράψει στους Μπιανκονέρι, με μισθό που φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Η συμφωνία της Γιουβέντους

Η Γηραιά Κυρία από την πλευρά της θα καταβάλει 35 εκατομμύρια ευρώ στους Νεροβέρντι το 2023, εξασφαλίζοντας ως δανεικό για τα δύο πρώτα χρόνια τον 23χρονο μέσο, που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία τον περασμένο Ιούνιο.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Μανουέλ Λοκατέλλι (Manuel Locatelli, 8 Ιανουαρίου 1998) είναι Ιταλός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος για λογαριασμό της Γιουβέντους και της εθνικής ομάδας της Ιταλίας. Ο Λοκατέλι ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τη Μίλαν, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του το 2016.[4] Τη σαιζόν 2018-19 δόθηκε δανεικός στη Σασουόλο με υποχρέωση αγοράς για 14 εκατομμύρια ευρώ.

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Ιταλίας τον Σεπτέμβριο του 2020.[6] Είναι μέλος της αποστολής της Ιταλίας για το Euro 2020. Στον αγώνα του ομίλου εναντίον της Ελβετίας σκόραρε δύο φορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments