Αθλητισμός

Πιαστηκαν στα χερια Τζαβελλας Μπαραλες

Πιαστηκαν στα χερια Τζαβελλας Μπαραλες
"Μάχη" ανάμεσα στον Γιώργο Τζαβέλλα και τον Χερόνιμο Μπαράλες, στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Αστέρα, με τον διαιτητή να ζητά την αλλαγή και των δύο.

Στη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης δημιουργήθηκε μια διαμάχη ανάμεσα στους Γιώργος Τζαβέλλας και Χερόνιμο Μπαράλες.

Πιάστηκαν στα χέρια Τζαβέλλας-Μπαράλες και έγιναν αλλαγή για να μην αποβληθούν.

Περίπου τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους και σε μία διεκδίκηση της μπάλας, ο αμυντικός της «Ένωσης» και ο επιθετικός των Αρκάδων άρχισαν να ανταλλάζουν… αγκωνιές και «ψιλές», με τον Αργεντινό στη συνέχεια να ρίχνει και γροθιά στον διεθνή στόπερ.

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν ξέφυγε περισσότερο η κατάσταση, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ζητά την αντικατάσταση και των δύο, προκειμένου να μην τους αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα, ο Μπαράλες δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στο πρώτο ημίχρονο για τον Αστέρα, περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο, ενώ από την άλλη ο Τζαβέλλας ήταν στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια της φιλικής αναμέτρησης, που οι παίκτες των δυο ομάδων μόνο φιλική… δεν την είδαν, πιάστηκαν στα χέρια και ο Βράνιες με τον Τιλίκα.
Στη νέα ένταση που δημιουργήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και οι προπονητές στον αγωνιστικό χώρο ώστε να ηρεμήσουν τους παίκτες τους.

Τραυματίας αποχώρησε από το φιλικό της ΑΕΚ με τον Αστέρα ο Αλμπάνης.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο του φιλικού της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού για τον Χρήστο Αλμπάνη.

Ο εξτρέμ της Ένωσης ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τελικά έγινε αλλαγή στο 19’, με τον Αραούχο να περνά στη θέση του.

Ο Αλμπάνης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κάτι σοβαρό. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο, αλλά θα υποβληθεί σε μαγνητική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments