Πως Να

WhatsApp: Πως να αποφύγετε την προσθήκη σε τυχαίες ομάδες

WhatsApp: Πως να αποφύγετε την προσθήκη σε τυχαίες ομάδες
WhatsApp: Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να αποφύγετε την προσθήκη σας σε τυχαίες ομάδες της δημοφιλούς εφαρμογής με ένα απλό τέχνασμα.

Η δημοφιλής εφαρμογή WhatsApp προσφέρει την οριστική λύση στο πρόβλημα της συχνής και ενοχλητικής προσθήκης των χρηστών του σε τυχαίες ομαδικές συνομιλίες.

Δείτε παρακάτω πως η γνωστή εφαρμογή σας επιτρέπει να πετύχετε την «λύτρωση»!

Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τις επαφές τους σε ομάδες, ακόμη και αν δεν έχουν την επαφή αυτού του ατόμου.

Παρόλο που οι ομάδες αποδεικνύονται χρήσιμες για τους χρήστες τις περισσότερες φορές, σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό μπορεί να αποδειχθεί ενοχλητικό καθώς οποιοσδήποτε με την επαφή σας μπορεί να σας προσθέσει σε μια ομάδα στο WhatsApp. Και δεν είναι μυστικό ότι κάθε ομάδα WhatsApp, της οποίας δεν θέλετε να είστε μέρος, λαμβάνει πολλά μηνύματα, τα περισσότερα από τα οποία δεν διαβάζονται.

Ωστόσο, υπάρχει ένα τέχνασμα που σας επιτρέπει να εμποδίσετε τυχαία άτομα από το να σας προσθέτουν σε ομάδες. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσετε μόνο τις επαφές σας για να σας προσθέτουν σε ομάδες. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να σας προσθέτουν σε ομάδες μόνο ορισμένες επαφές ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

-Ανοίξτε το WhatsApp> Επιλέξτε την επιλογή More ή τις τρεις τελείες στη δεξιά πλευρά

– Μεταβείτε στις Settings > Account > Privacy > Groups WhatsApp

WhatsApp συνομιλίες: Πως να στείλετε απόρρητα μηνύματα

Το WhatsApp προσφέρει την λειτουργία αυτοκαταστροφής για τις συνομιλίες. Μέσα στις μεγάλες αλλαγές που έχει προαναγγείλει η πασίγνωστη πλατφόρμα είναι και τα απόρρητα μηνύματα. Η πλατφόρμα έχει λανσάρει επίσης και μία πλατφόρμα ψηφιακών συναλλαγών προσπαθώντας να διατηρήσει τον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες παρόμοιες πλατφόρμες.

Πιο συγκεκριμένα, όταν  ενεργοποιείτε την λειτουργία για μια συγκεκριμένη ομαδική ή ιδιωτική συνομιλία, τα μηνύματα σβήνονται αυτόματα από το τηλέφωνό σας. Αλλά και από τον παραλήπτη μετά από μια εβδομάδα.

Βήμα προς βήμα η διαδικασία

Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία έκδοση του WhatsApp στο τηλέφωνο σας από το Play Store σε μια συσκευή Android και το App Store σε ένα iPhone.

  • Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή «WhatsApp» στο iPhone ή την Android συσκευή σας και εισαγάγετε την ομαδική ή την ιδιωτική συνομιλία που θέλετε να ορίσετε για αυτοκαταστροφή στην καρτέλα “Chats”.
  • Πατήστε το όνομα του παραλήπτη ή της ομάδας στην κορυφή της συνομιλίας για να επισκεφθείτε τη σελίδα του προφίλ του.
  • Επιλέξτε «Disappearing messages». Σημείωση: Σε μια ομαδική συνομιλία, μόνο οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να ορίσουν αυτήν τη ρύθμιση.
  • Ενεργοποιήστε την επιλογή «On» για να ενεργοποιήσετε τα μηνύματα να εξαφανίζονται σε αυτή τη συνομιλία.

Τώρα, οποιοδήποτε κείμενο ή μέσο που αποστέλλεται σε αυτήν τη συνομιλία από εσάς ή το άλλο άτομο θα διαγραφεί μετά από μια εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments