Οικονομία

Διεθνείς αγορές: Σε ανοδική τάση η τιμή του πετρελαίου

Διεθνείς αγορές: Σε ανοδική τάση η τιμή του πετρελαίου
Διεθνείς αγορές: Ανοδικά κινήθηκαν σήμερα οι τιμές των μετοχών του πετρελαίου που είχαν υποχωρήσει την περασμένη εβδομάδα, όμως επικρατεί ακόμη ανησυχία για το γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη.

Ανοδικά κινήθηκαν σήμερα οι τιμές των μετοχών του πετρελαίου που είχαν υποχωρήσει την περασμένη εβδομάδα, όμως επικρατεί ακόμη ανησυχία για το γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη.

Τι έδειξε ο δείκτης

Ο παγκόσμιος δείκτης μετοχών MSCI, σημείωσε άνοδο 0,4% στις 11.03 (ώρα Ελλάδας), ανακάμπτοντας από τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες απώλειες από τον Ιούνιο που κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα. Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 σημείωνε κέρδη 0,3%.

Αυξήθηκε η τιμή του πετρελαίου

Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ αυξήθηκε 2,1% πάνω από τα 67 δολάρια και του αμερικανικού πετρελαίου (WTI) κατά 2% πάνω από τα 64 δολάρια, μετά τις μεγαλύτερες εβδομαδιαίες απώλειες εννέα και πλέον μηνών που είχαν καταγράψει την περασμένη εβδομάδα, με την αγορά να προετοιμάζεται για μία μείωση της ζήτησης καυσίμων λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments