Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ήρθε στην Ελλάδα ο Βιτάλ

Παναθηναϊκός: Ήρθε στην Ελλάδα ο Βιτάλ
Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ματέους Βιτάλ.

Ο Ματέους Βιτάλ “προσγειώθηκε” στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγο μετά τη 1:15, με τον 23χρονο Βραζιλιάνο άσο να αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ώρες.

Ήρθε με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ οι πράσινοι αν επιθυμούν, μπορούν να το κάνουν δικό τους μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού έναντι 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Βραζιλιάνος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Το θετικό είναι ότι ο Ματέους Βιτάλ βρίσκεται έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και δεν θα αργήσει να αγωνιστεί με τους πράσινους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ο Βιτάλ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ, που θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα κοιτάξω με τη σειρά μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα».

Για το αν μίλησε με κάποιον: «Όσο ήμουν στη Βραζιλία είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με κάποιους. Μίλησα με τον Μαουρίσιο που είναι νυν παίκτης της ομάδας αλλά και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μου είπαν διαφορά πράγματα, αλλά πρέπει να σας πω και εγώ ότι ήδη από την Βραζιλία παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό»

Για το τι του είπε ο Ζιλμπέρτο: «Δεν προλάβαμε να πούμε παρά πολλά, αλλά όταν ο Ζιλμπέρτο αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό τον ακολουθούσα. Και ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και ο Ζιλμπέρτο τεράστιος παίκτης».

Για το αν είναι έτοιμος: «Είμαι έτοιμος.Ξέρω τις ευθύνες μου. Έχω έρθει για ένα έτος και στόχος μου είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω αυτά που μπορώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments