Αθλητισμός

Ιταλία: Έγραψε ιστορία με 36 σερί ματς χωρίς ήττα

Ιταλία: Έγραψε ιστορία με 36 σερί ματς χωρίς ήττα
Ιταλία: Η Σκουάντρα Ατζούρα έγραψε ιστορία, καθώς παρέμεινε αήττητη για 36ο σερί παιχνίδι και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Ελβετία, μένοντας στο 0-0 στην Βασιλεία.

Ιταλία: Συνεχίζει αήττητη το δρόμο της προς την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι μια οποιοδήποτε ισοπαλία, αλλά αποκτά ιστορικές διαστάσεις καθώς ήταν το 36ο συνεχόμενο παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας χωρίς ήττα.

Η Βραζιλία και η Ισπανία μοιράζονταν μέχρι χθες (5/9) την πρώτη θέση στη σχετική λίστα, αλλά η Σκουάντρα Ατζούρα ανέβηκε σε μια ακόμα κορυφή και δείχνει ικανή να διευρύνει και άλλο το σχετικό σερί.

Φυσικά, σε αυτό το αήττητο διάστημα ξεχωρίζει η πορεία προς την κατάκτηση του Euro 2020, εκεί όπου δε γνώρισε την ήττα σε κανένα από τα επτά παιχνίδια του τουρνουά και στο τέλος σήκωσε το τρόπαιο στον ουρανό του «Γουέμπλεϊ».

Ιταλία

Ιταλία: Λίγα λόγια για την εθνική ομάδα της χώρας

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας εκπροσωπεί την Ιταλία στις διεθνείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου και συντονίζεται από την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Ιταλία

Η Εθνική Ιταλίας κατέχει την δεύτερη θέση στις κατακτήσεις τροπαίων Παγκοσμίου Κυπέλλου (1934, 1938, 1982, 2006) με μόλις ένα λιγότερο από την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Επίσης στην τροπαιοθήκη της ομάδας υπάρχει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 1968, και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020, ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1936 και δύο κεντρώο-Ευρωπαϊκά Διεθνή Κύπελλα (1927-30, 1933-35).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments