Τεχνολογία

Twitter Communities: Νέος ανταγωνιστής για τις ομάδες του Facebook

Twitter Communities: Νέος ανταγωνιστής για τις ομάδες του Facebook
Twitter Communities: Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ενεργοποίησε την λειτουργία Communities για όσους έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Twitter» παρουσίασε τη νέα χαρακτηριστική λειτουργία του για τους χρήστες που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και επιθυμούν να βρίσκονται πάντα σε επαφή. Πρόκειται για τα Twitter Communities.

Με αυτή του την κίνηση, το Twitter ευελπιστεί να «χτυπήσει» την πρωτοκαθεδρία του Facebook στον συγκεκριμένο τομέα και να καταστεί βασικός ανταγωνιστής των «ομάδων» του.

Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με πρόσκληση σε Communities που περιλαμβάνουν τα #AstroTwitter, #DogTwitter, #SkincareTwitter και #SoleFood. Μόλις ενταχθούν, θα μπορούν να κάνουν tweet απευθείας σε άλλα μέλη και όχι μόνο στους ακόλουθους τους.

Μόνο τα μέλη ενός Community έχουν τη δυνατότητα να κάνουν like ή να απαντούν σε tweet που έχουν δημιουργηθεί από άλλα μέλη.

Κάθε Community στο Twitter έχει τους δικούς της συντονιστές που ορίζουν τους κανόνες και προσκαλούν ή αφαιρούν άτομα. Twitter Communities

Το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

Οι Communities λειτουργούν με προσκλήσεις προς το παρόν, αλλά εργαζόμαστε για τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι θα μπορούν να ανακαλύψουν και να ενταχθούν σε όσες θέλουν να είναι μέρος.

Σημειώνεται ότι οι χρήστες iOS μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νέο χαρακτηριστικό Communities σε iOS μέσω της καρτέλας στη γραμμή πλοήγησης.

Οι χρήστες στον ιστό θα δουν μια καρτέλα Communities στην πλαϊνή γραμμή. Για Android, μπορούν να διαβάζουν μόνο tweets από Communities.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments