Ελλάδα

Πετρούπολη: Σε σοβαρή κατάσταση η 15χρονη που έπεσε από βράχο

Πετρούπολη: Σε σοβαρή κατάσταση η 15χρονη που έπεσε από βράχο
Πετρούπολη: Η κοπέλα είχε ανέβει μαζί με την παρέα της στον βράχο, ενώ ένας από την παρέα της φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά λίγο πριν πέσει στο κενό.

Ανάστατη η κοινωνία στην Πετρούπολη το απόγευμα της Κυριακής όταν μία 15χρονη έπεσε στον γκρεμό από ύψος 14 μέτρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κοπέλα έπεσε ενώ έβγαζε φωτογραφίες. Αμέσως μετά την πτώση της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα σε λαιμό, χέρια και πόδια.

Πετρούπολη: Πώς έπεσε η 15χρονη από τον γκρεμό

Οπως μεταδίδει το MEGA και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες, όταν η 15χρονη κοπέλα ρωτήθηκε από τραυματιοφορείς και αστυνομικούς πώς προκλήθηκε το ατύχημα, αν γλίστρησε ή αν την έσπρωξαν, εκείνη απάντησε «Δεν σας λέω».

Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ενώ έχει στη διάθεσή της και το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κοπέλα είχε ανέβει μαζί με την παρέα της στον βράχο, ενώ ένας από την παρέα της φέρεται να την τράβηξε από τα μαλλιά λίγο πριν πέσει στο κενό. Δεν είναι σαφές αν προσπάθησε να την σώσει ή αν είχαν κάποιο διαπληκτισμό που επηρέασε την ψυχολογία της 15χρονης.

Εντύπωση προκαλεί, πάντως, το γεγονός ότι το κορίτσι δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια ενέργεια, καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για τον ίδιο λόγο και πριν από τρεις ημέρες. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, παίρνοντας καταθέσεις από τους φίλους της κοπέλας. Φέρεται, μάλιστα, να αντιμετώπιζε προβλήματα στην οικογένειά της. Η κοπέλα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments