Lifestyle

GNTM 4: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος σε ρόλο κριτή

GNTM 4: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος σε ρόλο κριτή
GNTM 4: Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έσπευσε να κάνει χειροφίλημα στην Ισμήνη Παπαβασιλείου.

Ο τέταρτος κύκλος του GNTM άρχισε και στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τον Ανδρέα Αθανασόπουλο να «εισβάλλει» στο πλατό του ριάλιτι μοντέλων. Ο φιναλίστ του περσινού Greece’s Next Top Model που είχε καταλάβει την τρίτη θέση, έσπευσε στα παρασκήνια να δώσει χειροφίλημα στην Ισμήνη Παπαβασιλείου, που αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή.

«Θα ήθελα πολύ να σας πλησιάσω, δεν σας έχω γνωρίσει και είστε πολύ γοητευτική θα μπορούσα να σας φιλήσω το χέρι;», είπε ο Ανδρέας με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να τον ευχαριστεί για τα καλά του λόγια.

Στη συνέχεια συνόδεψε, κρατώντας από το χέρι μια instagramer, την Κατερίνα, που ήθελε να δοκιμάσει την τύχη της στον χώρο του μόντελινγκ. Η διαγωνιζόμενη είχε πολύ άγχος και ο Ανδρέας στην προσπάθειά του να αποφορτίσει το κλίμα, μάλλον την χαντάκωσε. Με την ενέργειά του, έχοντας γνώση της διαδικασίας, τα τσαλιμάκια του και το χειροφίλημα στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, εξαφάνισε την υποψήφια.

Όπως της είπε η Ζενεβιέβ «δίπλα στον Αντρέα δεν σε έβλεπα και αυτό είναι κακό».

Ο δε Αντρέας, προσκλήθηκε από τον Δημήτρη Σκουλό να ψηφίσει στη θέση του. Εκείνος εκμεταλλεύτηκε τη θέση για να «νουθετήσει» την παίκτρια και να της εξηγήσει ότι άλλο το Instagram άλλο το μόντελινγκ.

«Είναι μια καλή αγορά το Instagram, θα σου πρότεινα εκεί να το ψάξεις λίγο καλύτερα»της είπε.

Βεβαίως η Κατερίνα δυσαρεστήθηκε αφήνοντας την αιχμή της ότι οι κριτές δεν ξέρουν τι θέλουν σχετικά με το Instagram.

Η αγωνία και το άγχος της Κατερίνας είχε «χτυπήσει» κόκκινο όσο ήταν στην αναμονή για την audition της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε βοήθεια από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3.

GNTM 4 και… “boys and girls are back” για νέες, απίθανες high fashion προκλήσεις! Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4! Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους – να γίνουν το επόμενο GNTM! Στην εκρηκτική πρεμιέρα του GNTM 4 κάποια από τα υποψήφια μοντέλα εντυπωσίασαν τους τέσσερις κριτές, κάποια άλλα τους προβλημάτισαν και όσοι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp. Απόψε οι κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο μέντορας Γιώργος Καράβας, θα υποδεχθούν και θα αξιολογήσουν τους επόμενους διαγωνιζόμενους στη φάση των audition, με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments