Lifestyle

Μαριάννα Καλλέργη: Έτσι είναι σήμερα η κουκλάρα του Survivor

Μαριάννα Καλλέργη: Έτσι είναι σήμερα η κουκλάρα του Survivor
Μαριάννα Καλλέργη: Τράβηξε όλα τα βλέμματα στην Βουλιαγμένη.

Εξαφανισμένη είναι πλέον η Μαριάννα Καλλέργη, την οποία είχαμε γνωρίσει πριν μερικά χρόνια μέσα από την συμμετοχή της τόσο στο Survivor όσο και στο Nomads. Η ίδια έκτοτε αποφάσισε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να επικεντρωθεί σε αυτό που αγαπά, τον αθλητισμό, μιας και είναι πρωταθλήτρια Muay Thai.

Πριν λίγες μέρες, ωστόσο, ο φακός την τσάκωσε σε μια πρόσφατη έξοδό της στην περιοχή της Βουλιαγμένης μαζί με μια φίλη της. Όπως βλέπουμε, η Μαριάννα παραμένει μια πανέμορφη κοπέλα, με ένα εκπληκτικό σώμα. Μπορεί να ήταν casual ντυμμένη, μιας και φορούμε ένα τζιν σορτς με ένα απλό t-shirt, ωστόσο μαγνήτισε τα βλέμματα. Μαριάννα Καλλέργη

Η Μαριάννα Καλλέργη γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1992. Είναι 26 ετών. Το 2011 – 2012 συμμετείχε στο Dancing on Ice του ΑΝΤ1. Στα 15 της κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της World Kickboxing Network στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα την επέλεξαν προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο International Muay Thai Council. Στα 19 της, η Μαριάννα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine. Φοιτήτρια στη Γυμναστική Ακαδημία (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) Αθηνών με κατεύθυνση και κλήση στην Αθλιατρική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments