Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις για την Αττική

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις για την Αττική
ΔΕΔΔΗΕ: Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 3 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Στρατηγικού/Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Μετασχηματισμού (ΔΣΕΣΜ), που εδρεύει στην Αθήνα προωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 3 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Στρατηγικού/Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Μετασχηματισμού (ΔΣΕΣΜ), που εδρεύει στην Αθήνα προωθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 16 Οκτωβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών (1 θέση)
  • ΠΕ Πτυχιούχοι Πληροφορικής (1 θέση)
  • ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού (1 θέση)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 1/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση Λ.Συγγρού 47 – T.K. 11743, απευθύνοντάς την στην Δ/νση Στρατηγικού/Επιχειρησιακού Σχεδιασμού & Μετασχηματισμού/ΔΣΕΣΜ υπόψη κ. Κουρή Σπυρίδωνος (τηλ. επικοινωνίας: 210 9281437), είτε μεηλεκτρονικόταχυδρομείοστηνηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments