Ελλάδα

Αθηνά Ωνάση: Πως είναι σήμερα η χρυσή κληρονόμος

Αθηνά Ωνάση: Πως είναι σήμερα η χρυσή κληρονόμος
Αθηνά Ωνάση: Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση "συνελήφθη" από το φωτογραφικό φακό σε μία κοσμική εκδήλωση στο Μόντε Κάρλο.

Μετά από πάρα πολύ καιρό, η Αθηνά Ωνάση έκανε μία κοσμική εμφάνιση, καθώς παρευρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό. Η χρυσή κληρονόμος φροντίζει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή την φορά πόζαρε για τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε στον γάμο υπερπαραγωγή του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό και φωτογραφήθηκε μαζί με την φίλη της Γιάννα Νταρίλη, ενώ η δεύτερη ανέβασε την φωτογραφία στο Instagram και έγραψε στα αγγλικά το εξής στη λεζάντα: «Είμαι χαρούμενη που συνάντησα την Αθηνά Ωνάση στο Μόντε Κάρλο».

Γιατί η Αθηνά δεν ήθελε να βρίσκεται στην Ελλάδα

Επίσης ο κ. Μανθεάκης περιέγραψε τους λόγους που η Αθηνά δεν ήθελε στην πραγματικότητα να βρίσκεται στην Ελλάδα, στην πατρίδα της μητέρας της. «Υπήρχε πρόβλημα με τα μέσα, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας.

Σκληρό άτομο η Αθηνά Ωνάση

«Είναι ένα φοβερά σκληρό άτομο. Αυτό το περίμενα, δεν περίμενα όμως ότι αυτό θα επεκταθεί και στο συναισθηματικό κομμάτι που έχει να κάνει με πόνο με τρίτους» συνεχίζει ο κ. Μανθέακης για την Αθηνά Ωνάση, δήλωση που έχε κάνει με παρόμοιο τρόπο και στο παρελθόν, και δίνει ένα πολύ γλαφυρό παράδειγμα. «Η Αθηνά έδωσε για ένα άλογο περίπου 12 εκατ. ευρώ και τα ξαδέρφια της, οι Νιάρχοι έδωσαν το ίδιο ποσό για να αγοράσουν 140 ασθενοφόρα. Η Αθηνά δεν έδειξε αυτό που περιμέναμε, τον πόνο για τους τρίτους» σημειώνει χαρακτηριστικά. 

svg%3E

Λίγα λόγια για την χρυσή κληρονόμο

Η Αθηνά Ρουσσέλ είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση (1950-88) και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016 έχουν εμφανιστεί πληροφορίες για διαζύγιο μεταξύ των δύο ιππέων.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν “Γκάμπυ” Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά (γαλλικά: Baccalauréat‎) το καλοκαίρι του 2003.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments