Lifestyle

Μνημόσυνο Mad Clip: Λύγισε η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Μνημόσυνο Mad Clip: Λύγισε η πρώην σύντροφός του, Αρετή
Μνημόσυνο Mad Clip: 40 ημέρες πέρασαν από την απώλεια του αγαπημένου τράπερ.

Σήμερα (11/10) το πρωί στις 11:00 συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου για να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τράπερ Mad Clip ή κατά κόσμον, Πήτερ Αναγνωστόπουλου που πριν από 40 ημέρες, τα ξημερώματα της 2ης Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην παραλιακή.

Ο θάνατος του καλλιτέχνη βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Mad Clip έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από τη ζωή.

Στο μνημόσυνο τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του που σπάραξε στο κλάμα και που έφτασε στο νεκροταφείο υποβασταζόμενη, μη μπορώντας ακόμη να πιστέψει τον άδικο χαμό του γιου της. Ανάμεσά στους παραβρισκόμενους ήταν ο κολλητός του φίλος FY, συνοδευόμενος από την σύντροφό του.

Επίσης παρούσα ήταν η πρώην σύντροφό του Mad Clip, Αρέτη, με την οποία είχαν μια σχέση με μεγάλο έρωτα και μάλιστα ο τράπερ της είχε γράψει και τραγούδι αφιέρωση με τίτλο το όνομά της.

Με την Αρετή ο MadClip έζησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια μέχρι και τον Ιούνιο του 2021 οπότε και αποφάσισαν να χωρίσουν. Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας γυαλιά ηλίου, η Αρετή προσπάθησε να αποφύγει τα φωτογραφικά φλας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments