Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θα εξεταστεί τελικά η έφεσή του από την ΕΠΟ

Ολυμπιακός: Θα εξεταστεί τελικά η έφεσή του από την ΕΠΟ
Ολυμπιακός: Την Παρασκευή (15/10, 16.00), η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα εξετάσει την έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της απόφασης για την τιμωρία με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Δικαιοσύνη ζητά ο Ολυμπιακός για την απόφαση της ΕΠΟ να κλείσει το «Γ. Καραϊσκάκης» για ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 13. 000 ευρώ πρόστιμο για τα καπνογόνα που άναψαν ορισμένοι οπαδοί του στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Η ποινή αυτή θα εκτιθεί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που είναι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδος.

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες άσκησαν έφεση και εν τέλει η Επιτροπή Εφέσεων όρισε ημερομηνία, στις 15/10, 16.00, όπου και θα φανεί η τύχη που θα έχει η νομική κίνηση των πρωταθλητών.

Η ποινή αυτή δεν είναι εφέσιμη καθότι δικαίωμα έφεσης υπάρχει μόνο όταν η απόφαση αφορά σε τιμωρία τουλάχιστον δύο αγωνιστικών.

Όμως, στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει απευθείας τιμωρία με κεκλεισμένων των θυρών στον πρώτο παιχνίδι που υπήρξε διακοπή αγώνα για άναμμα πυρσών και πάνω σ’ αυτό υπήρξε νομικό «πάτημα» από το επιτελείο των ανθρώπων της ΠΑΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments