Αθλητισμός

Euroleague: Μπερτομέου κατά Παναθηναϊκού και Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Euroleague: Μπερτομέου κατά Παναθηναϊκού και Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Euroleague: Η EuroLeague άνοιξε πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αναρτήσεις που έκανε στο Instagram ο ιδιοκτήτης των «πράσινων».

Πειθαρχική δίωξη στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο άσκησε ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε σχετικά την Τρίτη 26 Οκτωβρίου. Εξάλλου, τον περασμένο Ιούλιο είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την EuroLeague για όσα είχε πει εναντίον της σε ένα Instagram Live στον προσωπικό λογαριασμό του.

Ο CEO της Ευρωλίγκας άνοιξε φάκελο με πειθαρχική δίωξη κατά του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού», ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, λόγω αναρτήσεων που είχε κάνει. Σε αυτές αναφερόταν στην είδηση ότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι η παρουσία του στην Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, «τρέχει» πειθαρχική έρευνα και για τους «πράσινους», καθώς, παρότι έχει απεμπλακεί από την ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου, αλλά και για τον διευθυντή επικοινωνίας της ΚΑΕ, Δημήτρη Κοντό.

Συνεπώς, είναι μια, όπως φαίνεται από τις τελευταίες κινήσεις του Τζόρντι Μπερτομέου, καθώς σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί το κεφάλαιο Ευρωλίγκα για τον ίδιο. Συνεχίζοντας την κόντρα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον οποίο είναι στα… μαχαίρια εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι ο πρώτος ο οποίος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το πώς λειτουργεί ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Επιπλέον, προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα για να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, ενώ υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2018 και λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου είχε ασκήσει δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού.

Euroleague: Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το 2012, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τον έλεγχο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από τον πατέρα του, Παύλο, και τον θείο του, Θανάση, που διοικούσαν την ΚΑΕ πριν από εκείνον. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2014 παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και μεταβίβασε τις μετοχές της ΚΑΕ στον φίλο του Μάνο Παπαδόπουλο. Ο ίδιος δήλωσε πως εξαναγκάστηκε να κάνει αυτή την κίνηση επειδή η ΚΑΕ τιμωρούνταν συνεχώς με ποινές και πρόστιμα από την πολιτεία λόγω των ενεργειών του ως προέδρου. Επίσης δήλωσε πως η αποχώρησή του δεν είναι ουσιαστική, αλλά απλά τυπική για να μπορεί η ομάδα να αποφεύγει ποινές και πρόστιμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments