Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Συγκινητική η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της

Φώφη Γεννηματά: Συγκινητική η πρώτη ανάρτηση του συζύγου της
Φώφη Γεννηματά: Για χρόνια ήταν το στήριγμά της. Όσο έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο, ο Ανδρέας Τσούνης δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της.

Στην κηδεία της όλα τα βλέμματα ήταν συγκεντρωμένα στον σύζυγό της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη, και στα παιδιά τους.

Όλοι ένιωθαν τον πόνο της οικογένειας. Ειδικά όταν έγιναν μάρτυρες της αντίδρασης του Ανδρέα Τσούνη στον τελευταίο αποχαιρετισμό κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία, όπου έσκυψε στο φέρετρο, σχεδόν το αγκάλιασε και μετά χτύπησε τη γροθιά του πάνω του για το άδικο της απώλειας. andreas tsounis

Φώφη Γεννηματά: Η ανάρτηση του συζύγου

Μετά ο Ανδρέας Τσούνης απαρηγόρητος και με δάκρυα στα μάτια, επέστρεψε δίπλα στα παιδιά του. Στα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Φώφη Γεννηματά και στην κόρη της Φώφης, από τον πρώτο της γάμο.

Δυο ημέρες μετά την κηδεία της, ο Ανδρέας Τσούνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Τσούνης άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου του στο Facebook και έβαλε μία φωτογραφία της Φώφης Γεννηματά με τον πατέρα της Γιώργο Γεννηματά,  ιδρυτικό στέλεχος και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Τα σχόλια του κόσμου αμέτρητα: «Η Φώφη δεν θα ξεχαστεί. Πέρασε στην αιωνιότητα.. Και έγινε σύμβολο», γράφει διαδικτυακοί φίλοι.

Φώφη Γεννηματά: Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης

Η Φώφη Γεννηματά παντρεύτηκε τον οδοντίατρο, Ανδρέα Τσούνη το 2003. Μαζί έζησαν 18 χρόνια και δεν ήταν λίγες οι φορές που η πολιτικός είχε μιλήσει για τον άνδρα της, ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. “Ήταν έρωτας… Ο Ανδρέας είναι οδοντίατρος, εγώ έχω θέμα με τους οδοντιάτρους. Όταν τον πρωτογνώρισα και μου είπε τι δουλειά κάνει, είπα είναι δυνατόν;” είχε πει χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

“Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολώνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι” σημείωνε πριν από δύο χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments