Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί της Ράγιο Βαγιεκάνο

Ρεάλ Μαδρίτης: Στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη επί της Ράγιο Βαγιεκάνο
Ρεάλ Μαδρίτης: Στην κορυφή της Βαθμολογίας της La Liga, ανέβηκε ξανά αφού κέρδισε εντός έδρας με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

 Η βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε ξανά στην κορυφή της La Liga, αφού κέρδισε εντός έδρας με 2-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Σκόρερ του ματς για τους Μαδριλένους οι Κρόoς στο 14′ και Μπενζεμά στο 38′, μείωσε στο 78′ ο Φαλκάο για τους φιλοξενούμενους της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ρεάλ Μανδρίτης

Κυρίαρχη στο πρώτο μέρος του αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης που είχε από νωρίς το ακυρωθέν γκολ του Βινίσιους (6’), κατάφερε να βρει γρήγορα να βρεί τον ρυθμό της και να βάλει το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε με ένα καταπληκτικό σουτ του Τόνι Κρόος (14’).

Όλο το πρώτο μέρος ήταν μία αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και τον Στόλε Ντιμιτρέφκι. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι αν και φήμες τον έδιωχναν από την ομάδα, έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις φορές πάνω στον τερματοφύλακα της Ράγιο, που όμως ήταν αδύνατο να κάνει τίποτα στην φάση του 38ου λεπτού, όταν μετά από σέντρα του Αλάμπα, ο Μπενζεμά τελείωσε την φάση με τον πιο ιδανικό τρόπο για το 2-0 (38’).

Για 70 λεπτά, η αναμέτρηση συνέχισε να είναι μονόλογος, όμως η είσοδος του Ραδαμέλ Φαλκάο άλλαξε όλη την δυναμική του ματς. Ο Φαλκάο έδωσε το προειδοποιητικό χτύπημα με δοκάρι (75’), όμως στην επόμενη φάση έκανε το 2-1 (77’), δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
“Είδα μία ομάδα που έπαιξε πολύ καλά για 80 λεπτά, είχαμε πολλές ευκαιρίες, χρειαζόμασταν ακόμα ένα γκολ για να εξασφαλίσουμε τη νίκη. Το τρίτο γκολ δεν ήρθε ποτέ και όταν δεχθήκαμε εμείς για 10 λεπτά φοβόμασταν. Υποφέραμε.
Πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα, αυτά τα δέκα λεπτά ταλαιπωρίας και τα 80 στα οποία παίξαμε πολύ καλά και όλες τις ευκαιρίες που χάσαμε. Είναι σπάνιο ο Μπενζεμά να αστοχεί σε τέτοιες φάσεις, αν και έχει σκόραρε το δεύτερο γκολ. Είμαι χαρούμενος, η Ράγιο είναι μια ομάδα που παίζει καλά. Μέχρι το 80′ ήταν το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments