Ελλάδα

Βόλος: Με 42 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 75χρονη

Βόλος: Με 42 μαχαιριές δολοφονήθηκε η 75χρονη
Βόλος: Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο φρικτός θάνατος της 75χρονης επήλθε την Πέμπτη στο χρονικό διάστημα από τις 12:00 έως της 14:00.

Σοκαρισμένος είναι ο Βόλος από την υπόθεση δολοφονίας της 75χρονης Ευθαλίας Αβραμίδου – Αλεξούλη, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο υπόγειο του σπιτιού της στον Βόλο, ενώ πραγματοποιήθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ταχυδρόμος της Μαγνησίας, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, Λεονταρή Ρουμπίνη, μέτρησε πάνω από 40 μαχαιριές -τουλάχιστον 42- στη σορό της άτυχης γυναίκας, σε όλη την περιοχή του σώματός της από την κοιλιά μέχρι τον λαιμό.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο φρικτός θάνατος της 75χρονης επήλθε την Πέμπτη στο χρονικό διάστημα από τις 12:00 έως της 14:00. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αδίστακτου δολοφόνου συνεχίζονται.

Βόλος: Η φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δράστης

Την ίδια ώρα, μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον δράστη της άγριας δολοφονίας της 75χρονης, με την αστυνομία να θεωρεί νούμερο ένα ύποπτο τον βαφτισιμιό της Θ.Μ, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Ο άνδρας, λίγες ώρες μετά την άγρια δολοφονία της νονάς του, ανέβασε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση έγινε στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο (6 Νοεμβρίου). Σε αυτή φαίνεται περιποιημένος, καλοντυμένος και σε άγνωστο εξωτερικό χώρο. Όμως, δείχνει φανερά προβληματισμένος, είναι κατηφής και φαίνεται πως κάτι τον απασχολεί.

‘Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso” φαίνεται από τις φωτογραφίες τις οποίες αναρτούσε τακτικά στον προσωπικό του λογαριασμό o Θ.Μ , του άρεσε να επιδεικνύει τα τατουάζ σε διάφορα μέρη του σώματος του. Επιπλέον, o Θ. Μ. έχει κατά καιρούς απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών. Γενικότερα, όπως λένε άτομα τα οποία τον γνωρίζουν, ο Θ.Μ. είχε συχνά “μπλεξίματα” με το νόμο, και φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Βόλος

Αυτός, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον της νονάς του Ευθαλείας Αβραμίδου, ήταν και ο λόγος για τον οποία ο Θ.Μ. την πίεζε να του δανείσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Η άρνηση της άτυχης γυναίκας να προσφέρει χρήματα στον δράστη της δολοφονίας, φέρεται και ως το αίτιο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο για την αγριότητά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments