Video

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν απόψε και ετοιμάζουν νέες εκπλήξεις

Ράδιο Αρβύλα: Επιστρέφουν απόψε και ετοιμάζουν νέες εκπλήξεις
Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, επιστρέφουν δυναμικά στον ΑΝΤ1.

Έπειτα από απουσία τριών ετών από το κανάλι του Αμαρουσίου, η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, Ράδιο Αρβύλα, κάνει σήμερα πρεμιέρα στις 20:00, ενώ και το «Βινύλιο» διοργανώνει το πρώτο του πάρτι στην ίδια ζώνη την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν σε γνώριμα λημέρια αφού συνεργάστηκαν με το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδόν για πάνω 20 χρόνια πριν το ξαφνικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών το 2018.

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Η παρέα, που ξέρει πολύ καλά πως να κάνει όλους εμάς τους φανατικούς τηλεθεατές να μην ξεκολλάμε από την τηλεόραση, επιστρέφει δυναμικά, αμέσως μετά από το σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ημέρας, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αλλά και μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, όπου, αμέσως πριν απο την έναρξη της πρώτης εκπομπής τους, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του θα αποκαλύψουν στον Νίκο Χατζηνικολάου όλα αυτά που “μας περιμένουν” ως τηλεθεατές τους.

Ράδιο Αρβύλα: Ετοιμάζουν και νέα εκπομπή

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, οι τρομεροί Θεσσαλονικείς θα έχουν παρουσία και στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+, που αναμένεται να λανσαριστεί τις επόμενες εβδομάδες. Ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να εντάξει παραγωγές της Tony Productions με αποκλειστικό περιεχόμενο στη νέα του πλατφόρμα τύπου Netflix.

Οι συζητήσεις για το ακριβές περιεχόμενο βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του στον ΑΝΤ1+ θα προβληθεί την άνοιξη, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η καθημερινή ζωντανή τους μετάδοση στον αέρα του καναλιού. Βάσει της συμφωνίας με τον ΑΝΤ1, τόσο το «Ράδιο αρβύλα» όσο και το «Βινύλιο» θα κατεβάσουν αυλαία την εβδομάδα πριν από το Πάσχα. Ράδιο Αρβύλα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments