Ειδήσεις

Ελίφ – Επεισόδιο 968: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 968: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 968: Ο Σαφάκ βρίσκεται σε δίλημμα. Πιστεύει πως πρέπει να φύγει αλλά από την άλλη θέλει σαν τρελός η Ζουλιντέ να τον κάνει να την πιστέψει και να τον πείσει να μείνει.

Ελίφ: Στο προηγούμενο επεισόδιο 

Η Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι τους και βλέπουν μέσα σε αυτό τον Σεντάτ να κάθεται άνετος. Μετά την πρώτη έκπληξη, που νιώθουν, η Μελέκ και η Ασλί απευθύνονται στον Σεντάτ και ζητάνε εξηγήσεις επειδή μπήκε στο σπίτι χωρίς την άδεια τους..

Ο Λεβέντ με τις δραστηριότητες του συνεχίζει να εκπλήσσει τη Χουμεϊρά. Ο Λεβέντ λαμβάνει μέρος σε έναν ποδηλατικό αγώνα και πείθει τελικά και τη Χουμεϊρά να λάβει μέρος. Αυτή η διαδικασία τους φέρνει συναισθηματικά ακόμα πιο κοντά. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία και μαθαίνει ότι η Ράνα έκανε μια συμφωνία πίσω από την πλάτη του, γεγονός που τον εξοργίζει. Θυμώνει πολύ μαζί της αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει…

Ελίφ – Επεισόδιο 968:

Ο Σαφάκ βρίσκεται σε δίλημμα. Πιστεύει πως πρέπει να φύγει αλλά από την άλλη θέλει σαν τρελός η Ζουλιντέ να τον κάνει να την πιστέψει και να τον πείσει να μείνει. Η Ζουλιντέ υποφέρει και εκείνη καθώς από τη μια θέλει να πει τα πάντα στον Σαφάκ αλλά από την άλλη δεν τολμάει να πει λέξη για να προστατέψει τον Εμιρχάν.

Η Κιγιμέτ και ο Μαχίρ περιμένουν πως και πως να δημιουργηθεί στην εταιρία το απόλυτο χάος. Η Μελέκ μαθαίνει πως ο Σεντάτ μιλάει με άσχημα λόγια για εκείνη σε όλη τη γειτονιά και τη συκοφαντεί.

Η Λεμάν νοσταλγεί τον Εμιρχάν αλλά δεν θέλει αυτό να το μάθει κανείς. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν λαμβάνουν μέρος σε έναν διαγωνισμού σχεδίου και ένας γλυκός ανταγωνισμός ξεκινάει μεταξύ τους, που καταλήγει σε φλερτ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments