Video

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτή η ερώτηση είναι σεξιστική και με ενοχλεί πολύ

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αυτή η ερώτηση είναι σεξιστική και με ενοχλεί πολύ
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε συνέντευξη της σχετικά με την σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη και την καριέρα της.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της τηλεοπτικά, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σχετικά με την προσωπική της ζωή. Ακόμη η γνωστή ηθοποιός, κατέκρινε για ακόμη μια φορά όχι μόνο την πατριαρχία αλλά και τα κατάλοιπά της που διακρίνονται ακόμα και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Μια γυναίκα δε χρειάζεται οπωσδήποτε να θέλει να παντρευτεί. Μπορεί και να θέλει να παντρευτεί, μπορεί να θέλει να κάνει εφτά παιδιά, μπορεί και να μη θέλει να κάνει κανένα. Δεν είναι υποχρεωμένη να θέλει να ακολουθήσει κάποιο μοτίβο. Δεν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες για να φοράνε νυφικά. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για να φοράνε ροζ, μπορεί και να είναι όμως… Αυτά τα τόσο παλιά πράγματα είναι βασισμένα στ ην πατριαρχία» δήλωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

“Είναι σεξιστικά ιδωμένες ερωτήσεις”

«Δε με ενοχλεί να με ρωτήσει κάποιος για τον ρόλο μου ως μητέρα, αλλά συνήθως η τοποθέτηση έχει μία σεξιστική χροιά. Δηλαδή, η ερώτηση που μου γίνεται συχνά, αν ο Φάνης (Μουρατίδης) βοηθάει στο σπίτι, με ενοχλεί πάρα πολύ και τη θεωρώ προσβλητική για τον Φάνη κυρίως και μετά για μένα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Γιατί να ρωτήσουμε εάν βοηθάει ένας πατέρας, κανένας δε ρώτησε ποτέ μία μάνα, δηλαδή να ρωτήσουν τον Φάνη αν βοηθάω εγώ. Είναι σεξιστικά ιδωμένες ερωτήσεις, κλισέ που έχουν μείνει εκατομμύρια χρόνια πίσω» κατέληξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Πως γνωρίστηκε με τον Φάνη Μουρατίδη

Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της στη σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις» όπου και έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. «Ήταν αστείο ότι στην αρχή έπρεπε να κάνω την έγκυο και φορούσα ψεύτικη κοιλιά και μετά όταν έμεινα έγκυος έπρεπε να κρύβω την κοιλιά».

«Με τον Φάνη είμαστε ακόμα συμβατοί αλλά έχουμε και μεγάλες διαφορές. Η μεγαλύτερη είναι ο εσωτερικός ρυθμός μας. Εγώ είμαι πιο γρήγορη, εκείνος πιο αργός, Θεσσαλονικιός, να τα λέμε και αυτά! Ο Φάνης όταν λέει σε 5 λεπτά μπορεί να εννοεί σε μία ώρα. Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Μας χωρίζουν κάθε τρεις και τόσο. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Μήπως ξέρεις γιατί; Την πρώτη φορά που γράφτηκε στεναχωρήθηκα γιατί με έπαιρναν τηλέφωνο άνθρωποι δικοί μας αλλά και τα παιδιά ήταν μικρά και έπρεπε να τους εξηγήσουμε.

Στο παρελθόν όταν ξεκίνησα με τους “Ψίθυρους καρδιάς” μου χρεώνανε σχέσεις. Μέχρι και τον Απόστολο (σ.σ. Γκλέτσο)».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments