Video

Ελένη Καρακάση: Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά

Ελένη Καρακάση: Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά
Ελένη Καρακάση: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η γνωστή ηθοποιός που μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Ελένη Καρακάση που μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός εξήγησε πως από την παχυσαρκία έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας και θυμήθηκε το bullying που δεχόταν ως παιδί.

Ακόμη, σε ερώτηση σχετικά με το πως γνωρίστηκε με τον άνδρα της ανέφερε: «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Γίναμε φίλοι και μας προέκυψε και ο έρωτας. Είχα κολλήματα εκείνη την εποχή και πίστευα ότι οι άνδρες πρέπει να είναι μεγαλύτεροι».

“Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό”

«Ήμουν 100 κιλά, πήγα στα 70, μετά στα 80κάτι κι εκεί ξεκίνησα μία δίαιτα, όπου έχασα τον έχασα τον έλεγχο. Έφτασα χωρίς να το καταλάβω στα 51 κιλά μέσα σε 6 μήνες. Πέρασα τη φάση που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι πετσί και κόκκαλο».

«Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό. Το «ντουλάπα» και το «χοντρή» ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν μικρή. Ευτυχώς μεγάλωσα σε οικογένεια που δεν προσπάθησε να με αλλάξει».

Η συμβουλή της Ρουγγέρη

Αφορμή για να χάσει βάρος ήταν μία συζήτηση που είχε με την Κάρμεν Ρουγγέρη, όταν η Ελένη Καρακάση ήταν 17 ετών, και την προέτρεψε να χάσει βάρος ώστε να βρει στην αρχή πιο εύκολα ρόλους. Ως ηθοποιός, το χειρότερο που βίωσε ήταν όταν έσκασε η κρίση στην Ελλάδα. Ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι που έφαγα», δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά, γιατί δεν διστάζει να δηλώνει την παρουσία της.

«Στις Άγριες Μέλισσες εγώ πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη Καραγιάννη και του είπα ότι θέλω να είμαι σε αυτή τη δουλειά», είπε η ίδια.

Λίγα λόγια για την γνωστή ηθοποιό

Η Ελένη Καρακάση γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου 1973. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή και συγκεκριμένα στη μελοδραματική. Κατέχει δίπλωμα κλασικού τραγουδιού. Έχει πάει στα ωδεία Αθηνών, Αθήναιον – Μαρία Κάλλας και μουσικοί ορίζοντες.

Έχει παίξει στις σειρές, «Η ώρα η καλή», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Super μπαμπάς», «Λάκης ο γλυκούλης» «YFSF» «Ar3na Star»  «Παρθένα ζωή»  «Έγκλημα και Πάθος» «YFSF ως καθηγήτρια φωνητικής» «Η επιστροφή» «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments