Ελλάδα

Νάουσα: Άνδρας δάγκωσε καταστηματάρχη γιατί του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Νάουσα: Άνδρας δάγκωσε καταστηματάρχη γιατί του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού
Νάουσα: Απίστευτο και όμως αληθινό, το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νάουσα, ανάμεσα σε καταστηματάρχη και έναν ηλικιωμένο, όταν ο πρώτος του ζήτησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Απίστευτο και όμως αληθινό, το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νάουσα, ανάμεσα σε καταστηματάρχη και έναν ηλικιωμένο, όταν ο πρώτος του ζήτησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ένας 77χρονος στη Νάουσα γρονθοκόπησε και μετά δάγκωσε στο μάγουλο τον καταστηματάρχη ο οποίος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας για να του γίνουν ράμματα. Σύμφωνα όσα δήλωσε ο καταστηματάρχης στον Alpha ο ηλικιωμένος ήθελε να καθίσει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα και έγινε έξω φρενών όταν του ζητήθηκε το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο ηλικιωμένος ο οποίος πρώτη φορά πήγε στο κατάστημα έκανε αρχικά φασαρία στις εργαζόμενες της καφετέριας που του ζήτησαν το πιστοποιητικό. Οταν εκείνος είπε ότι δεν είχε και του απάντησαν ότι δεν μπορούσε να εισέλθει στον χώρο, εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Μετά από λίγο έφυγε και επέστρεψε ξανά με ένα εξιτήριο νόσησης το οποίο όμως δεν μπορούσε να σκαναριστεί και όταν δεν του επέτρεψαν την είσοδο χτύπησε με μπουνιά στο στόμα και τη μύτη τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τον δάγκωσε στο μάγουλο.

Έφτυσε και υπαλλήλους και άλλου καταστήματος

Σύμφωνα με τον Alpha ο 77χρονος επιχείρησε να μπει χωρίς μάσκα -και χωρίς πιστοποιητικό- σε άλλο κατάστημα για να πληρώσει λογαριασμό και όταν οι υπάλληλοι εκεί του εξήγησαν ότι δεν γίνεται, τους έβρισε και τους έφτυσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments