Διεθνή

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Καταθέτει ο πιλότος του “Λολίτα Εξπρές”

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Καταθέτει ο πιλότος του “Λολίτα Εξπρές”
Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Καταθέτει ο πιλότος του "Λολίτα Εξπρες" - Φέρεται να μετέφερε κορίτσια και "υψηλούς" καλεσμένους στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα, η κατάθεση του πιλότου του διαβόητου “Λολίτα Εξπρές”, του αεροσκάφους που αναλάμβανε τα δρομολόγια του μεγιστάνα και αυτόχειρα Τζέφρι Έπσταϊν και όποιον βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο ιδιωτικό νησί του.

Η λίστα με αυτούς που πέταξαν με τον Έπσταϊν φέρεται να περιλαμβάνει τον Μπιλ Κλίντον, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον πρίγκιπα Άντριου.

Ο πιλότος, Lawrence Paul Visoski Jr., προσελήφθη από τον Έπσταϊν το 1991. Τη Δευτέρα, ο πιλότος ρωτήθηκε για τη σχέση του Έπσταϊν με την τότε σύντροφό του Μάξγουελ, τους οποίους αποκάλεσε μεν «ζευγάρι», αλλά όχι απαραίτητα σε σχέση ερωτική μεταξύ τους.

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Καταθέτει ο πιλότος του “Λολίτα Εξπρές”

«Δεν θα τη χαρακτήριζα καν ως ρομαντική σχέση», είπε κατά τη διάρκεια της εξέτασής του.

Ωστόσο, σημείωσε ότι η σχέση ήταν «περισσότερο προσωπική παρά επαγγελματική», σύμφωνα με δημοσίευμα της NY Post.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο Visoski είπε ότι δεν είδε ποτέ τη Μάξγουελ ή τον Έπσταϊν να κρατιούνται χέρι-χέρι ή να φιλιούνται και κατέθεσε ότι η Μάξγουελ «διαχειριζόταν τα πολλά σπίτια του Έπσταϊν», ενώ στα καθήκοντά της ήταν και η πρόσληψη προσωπικού και η διακόσμηση των κατοικιών.

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Καταθέτει ο πιλότος του "Λολίτα Εξπρες"

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Καταθέτει ο πιλότος του “Λολίτα Εξπρές”

Κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων δηλώσεων, οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν τη Μάξγουελ ως «κυρία του σπιτιού» που «συμμετείχε σε κάθε λεπτομέρεια της ζωής του Έπσταϊν».

Οι εισαγγελείς θα συνεχίσουν προσπαθώντας να αποδείξουν ότι η Μάξγουελ ήταν κρίσιμη για τα σχέδια του Έπσταϊν για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.

Η πολύκροτη δίκη της πλούσιας κληρονόμου ξεκίνησε εχθές Δευτέρα και η ίδια κινδυνεύει να έρθει αντιμέτωπη με σκληρή ποινή.

Σημειώνεται πως ο Τζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments