Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης: Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε τις στρατηγικές επενδύσεις

Άδωνις Γεωργιάδης: Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε τις στρατηγικές επενδύσεις
Άδωνις Γεωργιάδης: Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις στρατηγικές επενδύσεις και στη βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος.

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις στρατηγικές επενδύσεις και στη βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος.

Στόχος μας η βελτίωση των επενδύσεων

“Στόχος του νομοσχεδίου είναι να επιταχύνουμε τις επενδύσεις, να γίνονται ευκολότερα, να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος και να παρέχουμε πραγματικά υπηρεσίες, όπως συχνά το έχουμε πει «one stop shop», δηλαδή να πηγαίνεις σε ένα σημείο και να ξέρεις τι γίνεται.

Και για να διασκεδάσουμε τις ανησυχίες που δυστυχώς, για πολλά χρόνια, είχαν για την Ελλάδα μας, ότι δηλαδή είναι μία χώρα που αν πας να επενδύσεις θα μπλέξεις, εμείς θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα σε όλους: η Ελλάδα μας είναι μία χώρα που αν πας να επενδύσεις θα κάνεις τη δουλειά σου και θα είσαι ευτυχής και περήφανος για αυτό που έφτιαξες και βεβαίως θα κερδίσεις” ανέφερε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις προσπάθειες του υπουργείο Ανάπτυξης στο κομμάτι των επενδύσεων

“Στην πραγματικότητα το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων κάνει μία, ίσως και για πρώτη φορά στην ιστορία, εντελώς συντονισμένη προσπάθεια επί ενός ενιαίου σχεδίου. Το ίδιο σχέδιο, του οποίου τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές αποτύπωσε η Επιτροπή Πισσαρίδη και μας είπε, ποια είναι τα τμήματα εκείνα της ελληνικής οικονομίας που μπορούν τα επόμενα χρόνια να αποκτήσουν μεγάλη ανάπτυξη: η τεχνολογία, η πράσινη οικονομία, η βιομηχανική παραγωγή, η αγροτική παραγωγή, ο τουρισμός και τα logistics” σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Για την κυβέρνηση και το επενδυτικό περιβάλλον

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως: “Ένας από τους λόγους που το εκτιμούν είναι ότι πιστεύουν ότι η Κυβέρνηση καταλαβαίνει ποια είναι τα προβλήματα που έχει η ελληνική νομοθεσία και θα τα λύσει. Και μία απτή μας απόδειξη ότι αυτό που πιστεύουν το κάνουμε πράξη είναι το σημερινό νομοσχέδιο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments