Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Μπότο

ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Μπότο
ΠΑΟΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Μπότο

Σε κινήσεις ενίσχυσης προχωράει ο ΠΑΟΚ, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το SDNA – έχει έρθει σε συμφωνία με τον sports director της Σαχτάρ, Χοσέ Μπότο, ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης είχε αποκαλύψει σε μία από τις συσκέψεις του, πως έχει έρθει σε συμφωνία με αθλητικό διευθυντή, το όνομά του οποίου θα κάνει αίσθηση. Φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που κατάφερε να σπάσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τη Σαχτάρ για να ενισχύσει τους Θεσσαλονικείς με μια μεταγραφή υψηλού επιπέδου!

Το συμβόλαιο του 55χρονου Πορτογάλου με την ομάδα της Ουκρανίας ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε δεσμευτεί πως πέρα από τις προσδοκίες σε επίπεδο ονόματος, βιογραφικού και περγαμηνών, πως στο άκουσμα του ονόματος του θα επιφέρει τεράστια ικανοποίηση στον κόσμο του ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει σημειωθεί ανάλογη κίνηση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βασιλιάς των μεταγραφών

Ο Chief Scout της Σαχτάρ αφήνει τη Ουκρανία και έρχεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με ένα βιογραφικό υψηλού επιπέδου.

Επί σειρά ετών στους «Αετούς», ξεχώρισε για την ικανότητα του να εντοπίζει ταλέντα, να τους αποκτά έναντι μικρού πόσου και μέσα από την εξέλιξή τους στη Μπενφίκα να τους πουλά σε… τρελά νούμερα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι Πορτογάλοι επί Μπότο κατάφεραν να εξασφαλίσουν 650 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις παικτών, κι ήταν η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη σε έσοδα από μεταγραφές, πίσω από την Ατλέτικο! Γιαν Όμπλακ, Άνχελ Ντι Μαρία, Νταβίντ Λουίζ, και Άξελ Βίτσελ είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις που φέρουν την υπογραφή του. Δεν τον αποκαλούν και τυχαία… Βασιλιά των μεταγραφών!

Μόνο που τώρα το στρατηγείο του αναμένεται να τοποθετηθεί στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Μπότο να σηκώνει μανίκια, έχοντας αρκετή δουλειά μπροστά του και ένα συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments