Πως Να

Windows 11: Πως να κάνετε εγκατάσταση σε μη συμβατό υπολογιστή

Windows 11: Πως να κάνετε εγκατάσταση σε μη συμβατό υπολογιστή
Windows 11: Δείτε πως μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενημερώσεις του λογισμικού σε μη συμβατό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το νέο λειτουργικό της Microsoft.

Τα Windows 11, η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές της Microsoft, είναι εδώ και καιρό διαθέσιμα.  Πολλά είχαν ακουστεί από την Microsoft σχετικά με την συμβατότητα των Windows 11 σε υπολογιστές παλιότερης γενιάς, τα οποία και η ίδια έβγαζε οδηγίες να παρακαμφθούν.

Το θέμα είναι αν μπορεί να γίνει εγκατάσταση σε μη συμβατό υπολογιστή και από ότι φαίνεται αυτό είναι εφικτό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει download στο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα Universal Media Creation Tool.Μετέπειτα θα το κάνουμε αποσυμπίεση στην επιφάνεια εργασίας και θα τρέξουμε σαν Διαχειριστές το MediaCreationTool.bat.

Μετέπειτα δίνουμε τα απαραίτητα δικαιώματα και μας ζητάει να διαλέξουμε πως θέλουμε να τα εγκαταστήσουμε, αφού επιλέξουμε αυτό που θέλουμε (προτείνουμε το Auto SetUp) διαλέγουμε το 11 (είναι τα Windows) και απολαμβάνουμε το νόμιμο προσπέρασμα των περιορισμών.

Δείτε βίντεο για αναλυτικές οδηγίες:

Ποιες οι αλλαγές

Από τις σημαντικότερες αλλαγές που φέρνουν τα Windows 11, είναι ότι το «Start menu» της έναρξης θα βρίσκεται στο κέντρο της οθόνης πλέον και όχι κάτω αριστερά.

Η εφαρμογή Microsoft Teams, για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, έχει ενσωματωθεί πλήρως στο νέο σύστημα (σε αντικατάσταση του Skype), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα Microsoft Store έχει ανασχεδιαστεί, έτσι ώστε να επιτρέπει τη διάθεση εφαρμογών και από τρίτους. Η αναζήτηση – μέσω Bing – έγινε ταχύτερη, όπως και η εκτέλεση των βιντεοπαιχνιδιών.  Windows 11

Η Microsoft διευκρίνισε ότι τα «11» έχουν ορισμένες ελάχιστες απαιτήσεις για την εγκατάστασή τους, τις οποίες μπορεί να μην πληρούν όλοι οι υπολογιστές, γι’ αυτό ορισμένοι χρήστες πιθανώς δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν το νέο σύστημα στον υπολογιστή τους, ιδίως αν αυτός είναι παλαιότερος. Τα Windows 10 θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και να δέχονται αναβαθμίσεις ασφαλείας, έως τον Οκτώβριο του 2025.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments