Ελλάδα

Σωτήρης Βακάρος: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ»

Σωτήρης Βακάρος: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ»
Σωτήρης Βακάρος: «Είχα γνωρίσει πολλές σχέσεις του Στάθη, όταν ήταν σε σχέση ήταν πιστός, όταν ήταν ελεύθερος ορμούσε σαν χείμαρρος στις γυναίκες».

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Πρωινό ο Σωτήρης Βακάρος. Ο πρώην συνεργάτης του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα αποκάλυψε ότι στα αστεία που συνήθιζε να κάνει ο Στάθης προκαλούσαν πανικό και σοκ στο κόσμο καθώς ήταν κρύα και προσβλητικά.

«Το πιο σημαντικό είναι να αποκατασταθούν όλα τα κορίτσια που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει να αρχίσει να μιλάει και ο Στάθης για να μας πει τι συμβαίνει. Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του. Ξέρω ότι έχει τον δικό του κόσμο, είναι πολύ μορφωμένος και έξυπνος. Αυτός το προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει. Σωτήρης Βακάρος

«Του άρεσε να σοκάρει κόσμο»

Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν κάτι που έτυχε γιατί γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι μια άλλη ζωή που δεν την ξέραμε. Πάντα τα αστεία του προκαλούσαν σοκ και εμάς δεν μας άρεσαν. Έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ. Του άρεσε να σοκάρει κόσμο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Βακάρος.

Ο Σωτήρης Βακάρος κατέληξε λέγοντας: «Είχα γνωρίσει πολλές σχέσεις του Στάθη. Όταν ήταν σε σχέση ήταν πιστός, όταν ήταν ελεύθερος ορμούσε σαν χείμαρρος. Δεν ξέρω αν στην πορεία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή τη δόξα».

Πώς πέρασε την πρώτη νύχτα στα κρατητήρια

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε την Τετάρτη στην αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα έγιναν οι πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι του. Κατόπιν τούτου, ο παρουσιαστής πέρασε την νύχτα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου έπειτα από την προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 28χρονης -της δεύτερης γυναίκας- που τον καταγγέλλει για δημοσίευση στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Σωτήρης Βακάρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής όλο το βράδυ ήταν αρκετά σιωπηλός και ανήσυχος για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεσή του. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν έχει αναρτήσει ποτέ βίντεο, τα είχε στο παρελθόν αλλά δεν τα έχει πια στην κατοχή του.

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο καταγγέλλουσες, έκανε λόγο για ακόμη επτά παράνομα βίντεο με ισάριθμες κοπέλες, τα οποία υπάρχουν στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα βίντεο συνολικά είναι εννέα. Η ψυχολογική κατάσταση της 28χρονης καταγγέλλουσας είναι κακή και ο συνήγορός της προτρέπει και τα υπόλοιπα θύματα του Παναγιωτόπουλου να πάνε χωρίς δισταγμό στις Αρχές και να καταγγείλουν τον δράστη.

Ο Απόστολος Λύτρας διευκρίνισε ότι μένει να φανεί από την έρευνα «εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο Διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο». Αν το όφελος ξεπερνούσε τις 120.000 ευρώ, θα πρόκειται για κακούργημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments