Αθλητισμός

Άρης: Στόχος να κάνει έως πέντε μεταγραφές

Άρης: Στόχος να κάνει έως πέντε μεταγραφές
Άρης: Οι Αρειανοί ετοιμάζονται να κάνουν έως και πέντε μεταγραφές κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

O Άρης πρόκειται να κάνει πέντε νέες μεταγραφές, κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Οι Αρειανοί θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται, τόσο στην φετινή, όσο και στην επόμενη σεζόν. Στόχος της διοίκησης είναι οι νέοι παίκτες να τεθούν γρήγορα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Πρώτος στόχος είναι ο Σάντε Σίλβα. Ο πορτογάλος άσος, που την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων, φέτος δεν έχει βρει θέση στο αρχικό σχήμα της Νότιγχαμ και οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν την επιστροφή του. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Άρη ψάχνει επίσης για έναν στόπερ, έναν επιτελικό μέσο, έναν κεντρικό επιθετικό και έναν δεξιό μπακ-χαφ.

Λίγα λόγια για τον Σάντε Σίλβα

Ο Αλεσάντρε «Σάντε» Νασιμέντο ντα Κόστα ε Σίλβα είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Σίλβα εντάχθηκε στην ακαδημία νέων της Βιτόρια Γκιμαράες σε ηλικία 17 ετών, ύστερα από μια πενταετή περίοδο στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του με την δεύτερη ομάδα, κάνοντας το ντεμπούτο του στη Σεγούντα Λίγα στις 17 Αυγούστου 2014, μπαίνοντας ως αλλαγή στις καθυστερήσεις της εκτός έδρας ήττας με 1-0 εναντίον της Ολιβεϊρένσε. Σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στις 18 Ιανουαρίου, βοηθώντας στη νίκη με 4-1 εναντίον της Μπενφίκα Β.

Η πρώτη εμφάνιση του Σίλβα στην Πριμέιρα Λίγα έλαβε χώρα στον προτελευταίο αγώνα της σεζόν, όπου έπαιξε 11 λεπτά στην ισοπαλία με 0-0 εναντίον της Μπενφίκα.[5] Σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα στις 7 Δεκεμβρίου 2015, στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ρίο Άβε.

Γουέστ Χαμ

Η Σίλβα μετακινήθηκε στη Γουέστ Χαμ στις 2 Αυγούστου 2018, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο και εντάχθηκε αρχικά στην ομάδα κάτω των 23 ετών. Σημείωσε χατ τρικ μέσα σε τέσσερα λεπτά στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ 2 11 ημέρες αργότερα, εναντίον της Τότεναμ U23.

Ο Σίλβα έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στις 30 Δεκεμβρίου 2018, ως αλλαγή του δεύτερου ημιχρόνου στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 εναντίον της Μπέρνλι. Έχασε την έναρξη της σεζόν 2019-20 λόγω ασθένειας. Πήγε σε νοσοκομείο της Πορτογαλίας και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση εντέρου.

Στις 5 Οκτωβρίου 2020, ο Σίλβα εντάχθηκε με μονοετή δανεισμό στον Άρη Θεσσαλονίκης για τη σεζόν 2020-21. Κατόπιν ο παίκτης πήρε μεταγραφή για την Νότιγχαμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments