Αθλητισμός

Ουίζαρντς-Σίξερς: Άγριος τσαμπουκάς μεταξύ Εμπίντ και Χάρελ (vid)

Ουίζαρντς-Σίξερς: Άγριος τσαμπουκάς μεταξύ Εμπίντ και Χάρελ (vid)
Ουίζαρντς-Σίξερς: Άναψαν τα αίματα μεταξύ των δύο ομάδων, όταν ο Τζοέλ Εμπίντ πήγε να σκοράρει χρησιμοποιώντας τον ώμο του στο πρόσωπο του Χάρελ.

Ουίζαρντς έναντι Σίξερς και ο αγώνας δεν περιελάμβανε μόνο την ήττα των Ουίζαρντς, αλλά και ένα πολύ άγριο επεισόδιο μεταξύ δύο παικτών. Όλα άρχισαν όταν ο Τζοέλ Εμπίντ πήγε να σκοράρει και χρησιμοποίησε τον ώμο του στο πρόσωπο του Χάρελ, ο ψηλός των Ουίζαρντς που δεν είχε τρόπο να τον σταματήσει στη συνέχεια, νευρίασε και επέλεξε να του κάνει ένα σκληρό φάουλ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα, με τους δύο παίκτες να έρχονται στα χέρια με άγριες διαθέσεις, όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση ηρέμησε. Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τα αίματα άναψαν και πάλι, κάτι που υποχρέωσε τους διαιτητές να τους χρεώσουν από μια τεχνική ποινή, με τον ψηλό των Ουίζαρντς και πρώην κορυφαίο έκτο παίκτη της λίγκας να αποβάλλεται από το ματς, με τον κόσμο της Ουάσινγκτον να αποδοκιμάζει την απόφαση.

Δείτε το βίντεο

Τα στατιστικά του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων

Οι Σίξερς επικράτησαν 117-96 των Ουίζαρντς, αφού ο Καμερουνέζος σημείωσε μία πολύ καλή εμφάνιση πετυχαίνοντας 36 πόντους και 13 ριμπάουντ, μετρώντας 10/12 δίποντα. Ο Χάρις πρόσθεσε 23 πόντους και ο Κορκμάζ πρόσθεσε ακόμα 14.

Από την άλλη πλευρά ο Ντίνγουιντι κατάφερε να προσθέσει 17 πόντους, ο Χάρελ 15 και ο Μπέρτανς 14. Και οι δύο ομάδες έχουν πλέον 17 νίκες και 16 ήττες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments