Lifestyle

Βαλάντης: Έκανε peeling στην Ευρυδίκη και ανέβηκε… αρκετά ψηλά

Βαλάντης: Έκανε peeling στην Ευρυδίκη και ανέβηκε… αρκετά ψηλά
Βαλάντης: Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο σώμα της και σκέφτηκε να βοηθήσει την Ευρυδίκη να κάνει peeling για να μην το κάνει μόνη της.

Περισσότερο διακοπές και καλοπέραση παρά άθλιες συνθήκες διαβίωσης θα χαρακτήριζε κάποιος το φετινό Survivor που έχει κάνει πρεμιέρα μόλις μια βδομάδα και η τηλεθέαση έχει ακουμπήσει  κόκκινο. Οι βουτιές στη θάλασσα και τα παιχνίδια στην άμμο έχουν φέρει πιο κοντά τους παίκτες μέσα στο τροπικό κλίμα της Καραϊβικής. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γέμισε άμμο κι εμφανίστηκε μπροστά του, λέγοντάς του πως έκανε peeling με άμμο και λίγη καρύδα. Ο  Βαλάντης μόλις την είδε άστραψαν τα ματάκια του. Βαλάντης

Σειρά για  peeling  είχε ο Γιωρίκας  Πιλίδης 

Τότε ο τραγουδιστής Βαλάντης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και σκέφτηκε να την βοηθήσει για να μην το κάνει μόνη της. Ξεκίνησε να περιποιείται τα πόδια της Ευρυδίκης, μόνο που κάποια στιγμή έφτασε αρκετά ψηλά με την ίδια να του λέει: «Μην πηγαίνεις ως εδώ, θα παρεξηγηθεί ο άντρας μου. Σε παρακαλώ λίγο πιο κάτω» Στην συνέχεια έκανε peeling και με τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Λίγα λόγια για εκείνη

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Χαϊδάρι. Αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Στα 18 ετών πήρε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει.Δέκα χρόνια μετά, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για το λόγο πήγε και στο «My Style Rocks» αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει και αποχώρησε αλλά τουλάχιστον έκανε αισθητή την παρουσία της. Της αρέσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments