Ελλάδα

Κολωνάκι: Ληστές χαράκωσαν 17χρονο στο πρόσωπο

Κολωνάκι: Ληστές χαράκωσαν 17χρονο στο πρόσωπο
Κολωνάκι: Επίθεση με μαχαίρι από ληστές δέχθηκε ένας 17χρονος με τον έναν εκ των δύο δραστών να χαρακώνει τον ανήλικο στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, ο 17χρονος καθόταν και περίμενε τους φίλους του στην Πλατεία Κιτσίκη στο Κολωνάκι όταν ξαφνικά ήρθαν κοντά του δύο νεαροί και του κόλλησαν ένα μαχαίρι στα πλευρά ζητώντας του να τους δώσει ότι είχε πάνω του, χρήματα και κινητό.

Τον μαχαίρωσε στο πρόσωπο

Ο ανήλικος τους έδωσε τα πέντε ευρώ που είχε πάνω του αλλά οι ληστές επιθυμούσαν και το κινητό του τηλέφωνο. Ο 17χρονος τότε δίστασε να το δώσει και ο ένας ληστής τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο ενώ ο άλλος τον απειλούσε με μαχαίρι, τον χαράκωσε επιφανειακά στο πρόσωπο. Κολωνάκι

Η αστυνομία τους αναζητά

Ειδικότερα, ο 17χρονος βλέποντας τα αίματα, λιποθύμησε και οι ληστές έγιναν καπνός αφού άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο. Επίσης, όπως κατέθεσε ο νεαρός στους αστυνομικούς στο Τμήμα Συντάγματος, ο ληστής με το μαχαίρι ήταν ψηλός και γεροδεμένος, μιλώντας ελληνικά, ενώ ο συνεργός του μιλούσε σπαστά ελληνικά και ήταν πιο κοντός και αδύνατος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments