Trash

Όλγα Φαρμάκη: Η εντελώς γυμνή φωτογράφιση που χάλασε κόσμο

Όλγα Φαρμάκη: Η εντελώς γυμνή φωτογράφιση που χάλασε κόσμο
Όλγα Φαρμάκη: Η εντελώς γυμνή φωτογράφιση που χάλασε κόσμο

Η Όλγα Φαρμάκη, ανήκει στις γυναίκες που απλά… δεν τις ξεχνάς!

Καυτό θηλυκό, φαντασίωση κάθε άνδρα με αξέχαστες φωτογραφίσεις και αποκαλυπτικά εξώφυλλα. Μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η γυναίκα – κόλαση όπως θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος, που ανάβει φωτιές στο πέρασμά της, τι κι αν η ίδια επιλέγει πιο συντηρητικό – πλέον – look.  Η μεσογειακή ομορφιά της και το πληθωρικό μπούστο της, δεν περνούν απαρατήρητα, ανεβάζοντας τους καρδιακούς παλμούς στα ύψη.

Με ημίγυμνες και γυμνές φωτογραφίσεις, προκλητικά ή και καθόλου ρούχα και αποκαλυπτικά μαγιό, η σεξοβόμβα Όλγα Φαρμάκη υποσχόταν στα αρσενικά το «όλα» ή τίποτα», προκαλώντας αναστάτωση και μοιράζοντας «εγκεφαλικά», παραμένοντας όμως ανεκπλήρωτος πόθος…

Θρυλικές είναι οι αποκαλυπτικές όσο και τολμηρές γυμνές φωτογραφίσεις της

Ας θυμηθούμε μία

Τι κάνει τώρα η Όλγα Φαρμάκη

Πριν από περίπου έναν χρόνο η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και επιχειρηματίας έγινε μανούλα ενός κοριτσιού, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο.

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας συνόδευσε τη φωτογραφία, γράφοντας: «Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι! Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας! Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια! 27/1/21”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments