Trash

Τζούλια Νόβα: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο

Τζούλια Νόβα: Όταν μας έδειξε το στήθος της – Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο
Τζούλια Νόβα: Όταν μας έδειξε το στήθος της - Η θρυλική φωτογραφία χωρίς εσώρουχο

Η Τζούλια Νόβα, ο ξανθός πειρασμός ή ξανθός άγγελος, κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κορίτσι από την Ουκρανία, που ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών για να αναστατώσει και να εξάψει τις φαντασιώσεις.

Οι εντυπωσιακές αναλογίες της, το αγαλματένιο κορμί της, τα πανύψηλα πόδια της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, της άνοιξαν γρήγορα τις πόρτες του μόντελινγκ και τον δρόμο για μία αξιοζήλευτη καριέρα….

Η Τζούλια Νόβα μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό από το τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός της Τύχης», ωστόσο είχε κάνει νωρίτερα το πέρασμά της από τη μικρή οθόνη και την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας.

Αυτή άλλωστε ήταν και η κύρια ενασχόλησή της, πριν τη μεγάλη είσοδό της στην τηλεόραση, περπατούσε στις πασαρέλες, λικνίζοντας το κορμί της για τις ανάγκες του σόου, αλλά μοιράζοντας εγκεφαλικά με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

Θρυλική άλλωστε είναι η εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας, όπου φορώντας μία αέρινη δημιουργία με διαφάνεια το στήθος της ήταν εκείνο που μαγνήτιζε τα βλέμματα, αφού για τις ανάγκες της πασαρέλας το εσώρουχο δεν ήταν απαραίτητο αξεσουάρ.

Δείτε τις φωτογραφίες

και μία πιο κοντινή

Η ανάρτηση που προκάλεσε

Πριν από λίγο καιρό αίσθηση, προκάλεσε στους followers της, η επιλογή της  -γεννημένης στην Ουκρανία- παρουσιάστριας  να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα κατακόκκινο σφυροδρέπανο στο στήθος. Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε  ποικιλοτρόπως από τους ακόλουθους της, ενώ πολλά ήταν και τα αρνητικά σχόλια: Ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα…Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας….???»,

Η απάντηση της Τζούλιας Νόβα ήταν άμεση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Επειδή οι γονείς μου, μου έχουν μιλήσει γι αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω», συμπληρώνοντας: «Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments