Αθλητισμός

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο υπουργός Μετανάστευσης αποφασίζει για το αν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία

Νόβακ Τζόκοβιτς: Ο υπουργός Μετανάστευσης αποφασίζει για το αν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει συνέντευξη Τύπου στις 3 ώρα Ελλάδος

Στη διακριτική ευχέρεια του υπουργού Μετανάστευσης είναι η ακύρωση της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ.

«Μετά τη σημερινή απόφαση του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού και Οικογενειακού Δικαστηρίου για διαδικαστικό λόγο, παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Υπουργού Μετανάστευσης να εξετάσει το ενδεχόμενο ακύρωσης της βίζας του κ. Τζόκοβιτς υπό την προσωπική του εξουσία ακύρωσης σύμφωνα με το άρθρο 133C(3) του νόμου περί Μετανάστευσης”, επεσήμανε.

«Ο Υπουργός εξετάζει επί του παρόντος το θέμα και η διαδικασία παραμένει σε εξέλιξη», είπε κατέληξε αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι αναφορές από τον πατέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς ότι ο γιος του συνελήφθη εκ νέου, διαψεύδονται από την Αυστραλία. Το “The Age” αναφέρει ότι δημοσιεύματα στην Ευρώπη που μεταδίδουν δηλώσεις της οικογένειας του Σέρβου τενίστα και υποστηρίζουν ότι συνελήφθη στα γραφεία των δικηγόρων του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις αναφορές. Νωρίτερα ανάρτηση δημοσιογράφου ανέφερε ότι ο Σέρβος τενίστας συνελήφθη ξανά και πρόκειται να απελαθεί.

Συνέντευξη Τύπου

Εν αναμονή της οριστικής απόφασης του Υπουργείου Μετανάστευσης για το αν τελικώς ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παραμείνει ή όχι στην Αυστραλία, ο νούμερο 1 τενίστας στον κόσμο θα συμμετάσχει στην συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει η οικογένειά του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σρνταν Τζόκοβιτς, πατέρας του «Νόλε», στο βρετανικό δίκτυο BBC. Όπως είπε ο γιος του θα συμμετάσχει στην προγραμματισμένη οικογενειακή συνέντευξη Τύπου μέσω βίντεο. Η οικογένεια του «Νόλε» θα μιλήσει στα Μέσα στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments