Ελλάδα

Κακοκαιρία Διομήδης: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στη Λάρισα

Κακοκαιρία Διομήδης: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στη Λάρισα
Προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφονται στον νομό που βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Διομήδης

Αίσθηση προκαλούν τα πλάνα από την παραλία του Αγίοκαμπου στη Λάρισα με την θάλασσα να έχει αφρίσει και να έχει βγει κυριολεκτικά στη στεριά, λόγω της κακοκαιρίας Διομήδης που προκαλεί σήμερα προβλήματα στη Θεσσαλία.

Διακοπές ρεύματος από την κακοκαιρία

Παράλληλα, διακοπές ρεύματος έχουν ήδη αναφερθεί στις περιοχές στο Σκλήθρο, στην Ανάβρα Αγιάς, καθώς και στο παραλιακό μέτωπο του δήμου Αγιάς εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

«Ο κόσμος σε όλες τις περιοχές του δήμου Αγιάς βρίσκεται στα κάγκελα αφού όπως κάθε φορά που η κακοκαιρία κάνει την εμφάνιση της υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, έτσι και τώρα ήδη εντοπίζονται πολλά ζητήματα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Ντάγκας.

Πλημμύρες στα Φάρσαλα

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στα Φάρσαλα όπου στην περιοχή Υπέρεια πλημμύρισε το ποτάμι κόβοντας στα δύο το χωριό.

Στην περιοχή των Φαρσάλων γίνονται συνεχείς αντλήσεις υδάτων από σπίτια τα οποία πλημμύρισαν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το πυροσβεστικό σώμα ετοιμάζονται να εκκενωθούν σπίτια στον οικισμό Υπέρεια, ενώ αν συνεχιστεί το άγριο καιρικό φαινόμενο δεν αποκλείεται να ζητηθεί η εκκένωση όλου του οικισμού για την προστασία των πολιτών.

Ειδικότερα, πάνω από 15 μηχανήματα του δήμου επιχειρούν σε πολλά σημεία των δρόμων όπου παρουσιάστηκαν προβλήματα, ενώ το φαινόμενο δεν έχει διακοπεί για λεπτό.  Προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης αντιμετωπίζει και ο Δήμος Αγιάς, κυρίως στις παραλιακές περιοχές όπου λόγω της βροχόπτωσης παρουσιάστηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε δρόμους της περιοχής.  Διομήδης

Την ίδια ώρα μάχη δίνει η πολιτική προστασία και οι δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους στη Λάρισα απομακρύνοντας φερτά υλικά.

Στα ορεινά των Τρικάλων τα πάντα έχουν σκεπαστεί από χιόνι όπου σε ορισμένα σημεία το ύψος του ξεπερνά τους 20 πόντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments