Αθλητισμός

Φαντιγκά Ολυμπιακός: Επισήμως παίκτης των ερυθρόλευκων

Φαντιγκά Ολυμπιακός: Επισήμως παίκτης των ερυθρόλευκων
Φαντιγκά Ολυμπιακός: Ο παίκτης υπέγραψε το συμβόλαιο του και πλέον ανήκει και επίσημα στο ρόστερ των ερυθρόλευκων.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Μπαντιογκού Φαντιγκά! Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως ο νεαρός ταλαντούχος γάλλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 χρόνων με τους Πειραιώτες και θα φορά τουλάχιστον έως και το 2026 τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός με αυτή του την κίνηση δείχνει ότι επενδύει στο μέλλον και φέρνει ένα παίκτη με μεγάλες δυνατότητες που αρχικά προορίζεται για τη β’ ομάδα. Μάλιστα, κατάφερε να τον ενσωματώσει από τώρα στην ομάδα, παρότι το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026 είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις του κεντρικού και επιθετικού μέσου.

Ο 21χρονος Γάλλος γεννημένος στο Παρίσι, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Παρί Σεν Ζερμέν έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των Παριζιάνων, ενώ έχει παίξει για μία σεζόν στην Μπρεστ ως δανεικός.

Με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Φαντιγκά αγωνίστηκε έξι φορές στη Ligue 1 και άλλες τέσσερις με την Μπρεστ, ενώ έχει και εννιά συμμετοχές στο UEFA Youth League με τη φανέλα των Παριζιάνων».

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Φαντιγκά γεννήθηκε στις 15/01/2001 στο Παρίσι και έχει καταγωγή από το Μάλι. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά έχει ευχέρεια να παίξει σε όλες τις θέσεις στο κέντρο.

Εντάχθηκε στις ακαδημίες της Παρί το 2013, στα 18 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικά συμβόλαιο και τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ πέρασε και από ένα διάστημα δανεισμού στη Μπρεστ την περασμένη χρονιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments