Αθλητισμός

Τέλος από την ΑΕΚ με εντολή Γιαννίκη

Τέλος από την ΑΕΚ με εντολή Γιαννίκη
Γιαννίκης ΑΕΚ: Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του δικέφαλου, καθώς ήδη έχουν δρομολογηθεί δύο αποχωρήσεις.

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ με εντολή Γιαννίκη, ο οποίος έχει ήδη δρομολογήσει δύο αποχωρήσεις. Η μία είναι εκείνη του Ινσούα, όπου οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βρει πλέον λύση. Ο Αργεντινός μπακ θα μετακομίσει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Βελέζ Σάρσφιλντ. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα πρόκειται να απαγκιστρωθεί από ένα συμβόλαιο το οποίο της κόστιζε 400.000 ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, παραμένει το θέμα του δεξιού μπακ της ομάδας, Μιχάλη Μπακάκη. Αναζητείται από κοινού με τον ποδοσφαιριστή ο τρόπος να βρεθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, κάτι που τόσο ο δεθνής μπακ, όσο και η ΑΕΚ, θα ήθελαν να συμβεί για ομάδα του εξωτερικού. Υπάρχουν διάφορα σενάρια όπως εκείνο της Κύπρου, ενώ ορατό είναι και το ενδεχόμενο δανεισμού σε άλλο σύλλογο στην Ελλάδα.

Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να πάει στον Βορρά

Ο Νταντσέκο, από την άλλη, φαίνεται ότι ήδη κάτι έχει βρει και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάει στον… Βορρά, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία και Ουκρανία. 

svg%3E

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του Ινσούα, με τους Κιτρινόμαυρους να περιμένουν το πλάνο που θα παρουσιάσει στον σύλλογο ο αδερφός και μάνατζερ του Ινσούα. Στην ΑΕΚ το μοναδικό που θέλουν είναι να μην δαπανήσουν άλλα  χρήματα, αν προκύψει δανεισμός, αλλά να καλύψει εξ’ ολοκλήρου την αμοιβή του η ομάδα που θα τον αποκτήσει.

Η περίπτωση του Τάνκοβιτς, που επίσης βρίσκεται στη λίστα με τους παίκτες που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να αποχωρήσουν, είναι εντελώς ξεχωριστή από τις προηγούμενες. Ο λόγος είναι ότι πρόκειται για τον μοναδικό που αν φύγει (αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα), συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έρθει άλλος στη θέση του. Δηλαδή η ομάδα θέλει να έχει μια λύση στα εξτρέμ, πέρα από εκείνες που παίζουν διαρκώς, αλλά δεν θέλουν αυτή η λύση να είναι ο Τάνκοβιτς, ο οποίος ξεκάθαρα δεν ταιριάζει με τα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments