Trash

Το στρινγκ της Μελά που αρρώστησε το Instagram

Το στρινγκ της Μελά που αρρώστησε το Instagram
Το στρινγκ της Μελά που αρρώστησε το Instagram

Η Τίνα Μελά «μοιράζει» εγκεφαλικά!

Το κορίτσι «πειρασμός» άλλωστε ξεκίνησε από τον χώρο του μόντελινγκ, και με τέτοιο κορμί θανατηφόρο ήταν πολύ φυσικό.

Γρήγορα όμως την κέρδισε το τραγούδι και ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές της στο χρηματιστήριο των αρσενικών, που είχαν πλέον την ελπίδα να δουν από κοντά την «κόλαση».

Οι καυτές εμφανίσεις της Τίνας Μελά πάνω στην πίστα δεν μπορούν να συναγωνίζονται αυτές που κάνει εκτός, οι οποίες μάλλον αποσκοπούν στην εξολόθρευση του ανδρικού είδους…και γι΄αυτό άλλωστε τροφοδοτεί συνεχώς τα social media της με αναρτήσεις, ώστε να μη χαθεί το ενδιαφέρον, κάνει όμως πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους και να δηλώσουν “άρρωστοι”.

Η γυναίκα – φωτιά κυριολεκτικά τους «πετάει τα μάτια έξω». Με αναλογίες μοντέλου δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβεται… Θρυλικές είναι οι εμφανίσεις της στις παραλίες με τα μικροσκοπικά μαγιό και τα ανύπαρκτα σχεδόν στρινγκ.

Δείτε εδώ κάποιες από τις “επίμαχες” φωτογραφίες της

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Τίνα Μελά αναφέρθηκε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που της έτυχε με πελάτη νυχτερινού κέντρου, στο οποίο τραγουδούσε.

«Όταν δούλευα στη Θεσσαλονίκη ένας πελάτης του μαγαζιού με άρπαξε. Κυριολεκτικά. Σταμάτησα στο δρόμο να πάρω κάτι και ξαφνικά με βούτηξε και με έβαλε σε ένα μαύρο τζιπ. Έγινε μια μάχη μέσα στο αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βγω, ενώ κινούταν το αυτοκίνητο και εν τέλει με παράτησε σε μια απομονωμένη περιοχή. Ήμουν σε σοκ», περιγράφει η τραγουδίστρια. Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν πήγα στην αστυνομία, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με το μαγαζί, επειδή ήξερα ότι είναι πελάτης του. Όταν μίλησα με τον επιχειρηματία του μαγαζιού, μου είπε να μην του κάνω μήνυση, γιατί είναι καλός πελάτης. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να καταλάβω το ψυχολογικό πρόβλημα που μου είχε δημιουργήσει, εμφανίστηκε όμως, λίγες ημέρες αργότερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments