Ελλάδα

Νίκος Αβραμίδης στο pagenews.gr: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αθηναίων – Πως είναι η κατάσταση

Νίκος Αβραμίδης στο pagenews.gr: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Αθηναίων – Πως είναι η κατάσταση
Νίκος Αβραμίδης στο pagenews.gr: Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο δήμος Αθηναίων για την κακοκαιρία Ελπίδα που πλήττει τη χώρα. Το pagenews.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δήμου Αθηναίων κ. Νίκο Αβραμίδη στις 10:00 π.μ. για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της κακοκαιρίας.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο δήμος Αθηναίων για την κακοκαιρία Ελπίδα που πλήττει τη χώρα. Το pagenews.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δήμου Αθηναίων κ. Νίκο Αβραμίδη στις 10:00 π.μ. για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της κακοκαιρίας.

Ο κ. Αβραμίδης τόνισε πως η κατάσταση στο οδικό δίκτυο ήταν καλή ενώ επιχειρούν 27 μηχανήματα και πεζοπόρα τμήματα με οδοκαθαριστές. Παράλληλα, λειτουργούν για τους αστέγους 3 θερμαινόμενες αίθουσες ενώ οι πολίτες να καλούν και στο 1595.

Μήνυμα 112 τώρα: Αποφύγετε κάθε άσκοπη μετακίνηση

Μήνυμα στους πολίτες που βρίσκονται στην Αττική έστειλε το 112.

Σήμερα 24/1 αναμένεται η Κακοκαιρία Ελπίς να επηρεάσει περισσότερο όλη την χώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους μέσα στην ημέρα αναμένεται να παρατηρηθεί το φαινόμενο της χιονοκαταιγίδας, το οποίο είναι ένα από τα πιο σπάνια καιρικά φαινόμενα.

Η πολιτεία ήδη έχει εκδώσει οδηγίες σχετικά με το ζήτημα αυτό, ενώ στην Περιφέρεια της Αττικής τα σχολεία αναμένεται να μείνουν κλειστά.

Κακοκαιρία Ελπίς 24/1: Κλειστά σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου όπως αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.

Δεν θα λειτουργήσουν βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλη την Αττική, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τους δημάρχους, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιανουαρίου.

Όταν αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων για έκτακτους λόγους, όπως τα ακραία καιρικά φαινόμενα, θα γίνεται τηλεκπαίδευση τις πρωινές ώρες, τόσο στην Πρωτοβάθμια, όσο και στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αναφέρει η ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρου Κόπτση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments