Αυτοκίνητο

Έρχεται φρεσκαρισμένο και το Citroen C5 Aircross

Έρχεται φρεσκαρισμένο και το Citroen C5 Aircross
Πινελιές ανανέωσης έξω και μέσα, διατηρείται η plug-in hybrid έκδοση.

Στην πλέον ανταγωνιστική κατηγορία των SUV – Crossover, το Citroen C5 Aircross αποτελεί μια δυναμική πρόταση, με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Με πάνω από 260.000 πωλήσεις, από το 2018 που ήρθε στην αγορά, το μοντέλο διακρίθηκε για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, που παρείχε και παρέχει άνεση υψηλού επιπέδου στους επιβάτες του.

Τώρα, φρεσκαρισμένο, με πινελιές ανανέωσης έξω και μέσα, πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα το τέταρτο τρίμηνο του 2022, δηλαδή το φθινόπωρο.

Μόνο αν έβαζες μια φωτογραφία του παλιού δίπλα σε φωτογραφία του νέου C5 Aircross, σε ένα παιχνίδι «βρείτε διαφορές και ομοιότητες», θα μπορούσες να διαπιστώσεις ότι το μοντέλο του 2022 φέρει μια νέα εκδοχή του λογότυπου της μάρκας, που αποσπάται από τα φώτα ημέρας και εμφανίζεται σε μαύρη λάκα σε χρώμιο, ενώ η υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V, δίνει πιο έντονο 3D εφέ στα εμπρός φώτα.

Νέας σχεδίασης είναι και ο αεραγωγός στον προφυλακτήρα, πιο δυναμική είναι η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος, φέρει νέες 18άρες ζάντες αλουμινίου με διχρωμία και διαμαντέ φινίρισμα, το τελείωμα στα καλύμματα των καθρεπτών είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ πίσω έχει νέα τρισδιάστατη φωτεινή υπογραφή LED Στη καμπίνα, οι αλλαγές περιορίζονται στη νέα οθόνη αφής 10 ιντσών, στον ψηφιακό πίνακα οργάνων σε οθόνη 12,3 ιντσών, και στη νέα κεντρική κονσόλα, ενώ άλλαξαν τα υλικά σε ταπετσαρίες.

Διατηρούνται τα καθίσματα και το σύστημα ανάρτησης στο πλαίσιο του  προγράμματος Citroen Advanced Comfort, ενώ έγινε πιο εργονομική η διάταξη των χειριστηρίων, με το νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

Ως προς τα μοτέρ, παραμένουν στη γκάμα οι εκδόσεις κινητήρων βενζίνης 1.2 lt – 131 hp και 1.6 lt – 181 hp, όπως και πετρελαίου 1.5 lt – 131 hp, καθώς και η Plug-in hybrid έκδοση, με κινητήρα βενζίνης 1.6 lt και ηλεκτρικό μοτέρ, που συνδυαστικά αποδίδει 225 hp. Η έκδοση αυτή μπορεί να χαρίσει έως 55 χλμ. μόνο με ηλεκτρική λειτουργία, έως και τα 135 χλμ./ώρα, με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και εντυπωσιακή ροπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments